Kızlar merhaba 4-5 seans kadar alex candelaya girdim önce memnunundum ama sonra 2.5 ay ara verdim tüylerim baya çıkmış şok oldum özellikle genital koltuk altı kolda göbek ve bel boşluğunda değişen birsey hiç olmamış sadece bacaklarda azalma olmuş o da üst bacak duruyor daha cilt bakımına başka yere gittiğim salon tüylerimi göründe şok oldu biz 5 seansda yüzde 80 i bitiyor diynce çok kararsız kaldım sizce hangisini önerirsiniz
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Alexandirite Candela mı robot x Micro Siemens
- Konu Sahibi cannkzz
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 27 Eylül 2021
- 1.704
- 2.712
- 63
- 35
Yuzde 80 bitiren yer hangi cihazi kullaniyormuş sordunuz mu?Kızlar merhaba 4-5 seans kadar alex candelaya girdim önce memnunundum ama sonra 2.5 ay ara verdim tüylerim baya çıkmış şok oldum özellikle genital koltuk altı kolda göbek ve bel boşluğunda değişen birsey hiç olmamış sadece bacaklarda azalma olmuş o da üst bacak duruyor daha cilt bakımına başka yere gittiğim salon tüylerimi göründe şok oldu biz 5 seansda yüzde 80 i bitiyor diynce çok kararsız kaldım sizce hangisini önerirsiniz
- 26 Temmuz 2013
- 2.175
- 2.306
- 333
Çok mantıksız bir karşılaştırma olmuş birisi orijinal alexandrite diğeri IPLKızlar merhaba 4-5 seans kadar alex candelaya girdim önce memnunundum ama sonra 2.5 ay ara verdim tüylerim baya çıkmış şok oldum özellikle genital koltuk altı kolda göbek ve bel boşluğunda değişen birsey hiç olmamış sadece bacaklarda azalma olmuş o da üst bacak duruyor daha cilt bakımına başka yere gittiğim salon tüylerimi göründe şok oldu biz 5 seansda yüzde 80 i bitiyor diynce çok kararsız kaldım sizce hangisini önerirsiniz
Candela mı orjinalÇok mantıksız bir karşılaştırma olmuş birisi orijinal alexandrite diğeri IPL
- 26 Temmuz 2013
- 2.175
- 2.306
- 333
Evet orijinal alexandriteCandela mı orjinal
- 7 Haziran 2022
- 615
- 877
- 33
Candela FDA onaylı gerçek bir cihaz. Robotx ise IPL, yalnızca kılları uyutan bir cihaz. Robotx e benzer bir cihazla işlem görerek hayatımın hatasını yaptım tüm tüylerim kıla dönüştü. Ben şu an buz lazere başladım ilk seansıma girdim. Henüz iyi ya da kötü yorum yapamayacağım çünkü dökülmelerim başlamadı. FDA onayı olan cihazları araştırın.
Ben ise tam tersini yaşadım. Piyasadaki onca cihazın içinde beni tek kurtaran ve yakmayan cihaz Robotx oldu. Robotx dışında ne kadar cihaz varsa cildimi haşat ettiler. Toparlayana kadar neler çektim. 6-8 seans aralığı diye sözleşme imzaladık ama 5. seansta sonuca ulaştık diyebilirim. Robotx bence kendisini fazlasıyla kanıtlamış bir cihaz.Candela FDA onaylı gerçek bir cihaz. Robotx ise IPL, yalnızca kılları uyutan bir cihaz. Robotx e benzer bir cihazla işlem görerek hayatımın hatasını yaptım tüm tüylerim kıla dönüştü. Ben şu an buz lazere başladım ilk seansıma girdim. Henüz iyi ya da kötü yorum yapamayacağım çünkü dökülmelerim başlamadı. FDA onayı olan cihazları araştırın.