• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Alex plus system kullanıyorum ipl olma ihtimalinden korkuyorum

hurremasigi

Üye
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2019
8
0
16
Bi sorum olucak eğer cihazları biliyorsanız 3 seanstır alex plus system kullanan biyer yere gidiyorum kıllar için 12seans kesin bitme garantisi verildi ve alexandrite denildi fakat dökülmeler belli değil daha öncesinde özel bi hastanede kol altı yaptırmıştım alexandrite seanstan 10gün sonra dökülüp ince çıkarlardı burda 3 seans oldu hala öyle bi dökülme olmadı bu cihaz ipl olabilir mi çok içimde kaldı net bilgi bulamıyorum internette ? Ayrıca genital için de cihazda magic eis yazıyor dökülme oldu burda ama öyle çok da değil bununla ilgili bilgisi olan varsa yazarsa yine çok yararlı olur benim için.

Son düzenleme:
%90 ihtimalle ipl sistemli bir cihazdir alexandrite diode ve buz lazer markalari asagi yukari belirli keske internetten ve burdan arastirsaydin.

alex ipl yaptırdım 6 seans kıllarım çoğaldı. her ay yaptırırken ağda gibi iyiydim. 1 ay gitmedim toplam 2 ayda kıllarım deli gibi çoğalmıştı. Haram olsun sordum 40 kere ipl mi diye hayr dediler. internetten öğrendim . bence gitme boşa zaman kaybı oldu benım ıcın

Back