Oncelikle kolay gelsin canim. Bizim bu kil, tuy derdimiz nolcak hic bilmiyorum. Diot denilen aletle, ucuza bi fiyata denedim canim. Acik tenli degilim kesinlikle. Hem ucuzlugu hem d eince tuylerde bile etkili oldugu icin yaptirmistim, kontrole de gittim ancak her nasilsa bir sonraki gidisime, salonun sahibi olan bayan, cihazda bi sikinti yasadigini ve bi sonraki seansi bedava yapacagini soledi. Ben de suphelendim yaptirmaktan vazgectim. Komsum devam etti, tum vucut bitene kadar anlasmis, ama bitmemis ve salon kapandi.
Alexandrite yapan bi baska merkeze gittim, bacaklarimdaki ve kollarimdaki tuyler cok azdir benim ve seyrektir. Bacaklarima 2 ya da 3 kez yaptirdim ve sonuc yuzde 100 du canim. Genitalde kenar kisimda kaldi biraz, kol alti tertemizdi. Evet fiyat olarak digerine nazaran bi tik pahaliydi ama sonuc aldigim icin, para kismini onemsemedim.
Zaten baska bi arkadasimdan da duymustum, alexandirite yapan bi merkezde sonuc aldigindan bahsetmisti. Tavsiye ederim canim, ancak kis aylarinda yaptir yoksa su topluyor cildin haberin olsun.