- 8 Eylül 2014
- 51
- 29
- 88
- Konu Sahibi ChaiTeaLatte
Selam hanımlar. Bu yaza kadar 4 kere diod lazere gittim kolumun dirsekten altı ve alt bacaklarım için. Yapılırken dökülmeler oldu ama hazirandan beri kaldı öyle çünkü gittiğim merkez kapandı. Şimdi başlamışken devam edeyim diyorum ve iki yerle görüştüm. Bir tanesi Ellipse I2PL yapıyor. Burası bacağıma atış yaptı denemek için, çünkü leke (pigmentasyon sorunu) yapma ihtimali olabiliyormuş (bacaklarımda kıl dönmesi yüzünden lekeler var ve hemen leke bırakıyor kıl dönmeleri bende). Bu arada ten rengim buğdaydan çok az daha açık. Bir kaç hafta bekleyip bak bakalım bacağında lekelenme olacak mı dedi. Ama sorun olacağını zannetmiyormuş, benim kıl ve ten rengimle çalışmış daha önce.
Diğer yerde de Candela Alexandrite lazer yapıyorlar. Orası deneme atışı yapmadı. Burası da benim kıl ve ten rengimle çalışabileceklerini söyledi.
Şimdi alexandrite yapan yer birazcık daha pahalı ve bu fiyatları yarın son günmüş. Sonra artacakmış.
Ellipse yapan yerde 3 al 2 öde varmış tüm kış. Hesaplayınca daha uyguma geliyor. Yani alexandrite alacaksam yarına kadar karar vermem lazım.Bu ikisinden birini yaptırmış olan ya da güzellik uzmanı olarak çalışan hanımlar bana ne önerirsiniz? Fikir verebilirseniz sevinirim.
Diğer yerde de Candela Alexandrite lazer yapıyorlar. Orası deneme atışı yapmadı. Burası da benim kıl ve ten rengimle çalışabileceklerini söyledi.
Şimdi alexandrite yapan yer birazcık daha pahalı ve bu fiyatları yarın son günmüş. Sonra artacakmış.
Ellipse yapan yerde 3 al 2 öde varmış tüm kış. Hesaplayınca daha uyguma geliyor. Yani alexandrite alacaksam yarına kadar karar vermem lazım.Bu ikisinden birini yaptırmış olan ya da güzellik uzmanı olarak çalışan hanımlar bana ne önerirsiniz? Fikir verebilirseniz sevinirim.