• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Alex mi Ütüleme mi ?

kedichik

Üye
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2012
24
0
16
Trabzon
Selam Kizlar.
Ben gelecek hafta lazere gitmeyi planliyorum ama cok kararsiz kaldim.
Normalde Alexe niyetliydim ama alex cok can yakiyor ve ütülemede pek aci yokmus diyorlar.
Ütüleme yapan cihazin markasi legato.
Bu ütüleme yöntemi ipl gibi modern agda tarzindami yoksa gercektende alex gibi yakiyormu kil köklerini?
Bu konuda bilgi veya tecrübe sahibi olanlar yardimci olursa cok sevinirim. :)

alex daha iyi bence ben 3.seansımdayım gayet iyi gidiyor.ilk seans ütüleme yaptılar canım hiç yanmadı ama dökülmede çok az oldu sonra alexe aldılar müthiş acı duydum ama sonucu harika oldu genital deneyimimdir bu.

ikisini de denemiş biri olarak alexandrite diyorum. daha net ve çabuk sonuç veriyor

Alex daha çabuk sonuç veriyor ama çok acılı
Diğeri daha uzun sürüyormuş ama yinede etkiliymiş benim arkadaşım yaptırıyor yaklaşık 1.5-2 sene sürüyormuş ama aynı etkiyi alıyormuşsun o acıyı çekemem ve vaktimde bol diyosan diğeri de çözüm yani.Birde bunda her ay çağırıyorlarmış ama alexte git gide seans arası açılıyor son seanslara 4 ay sonra falan gidiyormuşsun

bende karar veremedim alexandır mı?ütüleme mi? şu an ütülemede kampanya varmış koltuk altı+genital+y.bacak 700 tl iyi aslında geçici bir süreymiş ben daha karar veremedim ütülemeyi yaptırıp memnun kalan varmı

Back