• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Alex mi diod mu lütfen bir fikir verin.

symblc

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2010
134
4
96
İstanbul
Merhaba arkadaşlar. Ben 2 ay önce Alex ile laze re basladim (genital, koltukalti
ve yarım bacak) 1 seans ve 1 kontrol seansina gittim.birkac güne 2. Seansa gideceğim ama yakınımiza yeni açılan bir hastane kampanya yapmış onu görünce dayanamadım ve gidip baktım. Tüm vücut için benim anlaştığım fiyattan bile daha düşük yanında kavitasyon ve cilt bakımı hediyesine birlikte.kullandiklari 2. Nesil diod Muş. Benim acayip kafam karıştı. Sizce hangisine gitmeli yim? Alex e gittiğim yerin yarı parasini daha ödemedim. O ödemedi gim kısmın üstüne biraz ekleyip yenisine mi gitsem bilemedim.
Beyaz sayılacak ten ve siyah tüyler e sahibim.alex den memnun kaldım .
Ama diğeri hem hastane ortamında hem yakın hemde daha çok bölge var.ayrica hiç acitmiyor. Alex çok canımı yaktı.
Diod ile Alex noktasinda tavsiyeleri bekliyorum.

alexle bıyıklarımı ve koltukaltımı aldırdım ama uzun sürdü tüylere jilet sürmediğim için ve ince oldukları için.
dioda da bacak ve genital için başladım hiç acı hissetmedim alex bıyıkta bile çok acıtıyordu kim bilir genitalde ne hale gelirdim :18:
bence diodla devam et ama bence diodun en kötü yanı tüyleri anında değil 15 gün içinde döküyor olması, alexle ne güzel anında dökülüyordu :2:

Tüyler 15 gün sonra dokulsun yeter ki dokulsun de.hangisi daha etkili?

Kesinlikle diod öneriyorum. Hem konforlu hem acısız hemde koltukaltın 3 seansta bitiyor. yalnız tavsiyem gittiğin merkezin yada hastanenin kullandığı cihazları iyi araştırman. Çoğu yer adı sanı bilinmeyen makinalarla işlem yapıyor. parana zamanına ve sağlığına yazık :45:

Yarın gideceğim ama çok kararsız im.2.nesil diod diyorlar .Alex de tek tek tüyler e uygulanıyor ken diod bölgesel olarak uygulandığı için tam karar veremiyorum

Benimde bir sorum var yüz için ankarada gidebileyeğim diod cihazı olan bir yer var mı?

Back