Verdiğiniz bilgi doğru değil. Lazer sadece koyu renkli kıllara etkilidir, sarı ve beyaz kıllara etkisi olmaz. Bunlara hiç bir lazer etkili değildir sadece iğneli epilasyon çözümdür. IPL ise lazer değildir, modern ağdadır. Beyaz ve sarı kıllara hiç bir etkisi yoktur. Siyah kıllara ağda gibi geçici etki sağlar, kıllar tekrar çıkar, hem de bazen artarak çıkar. Bilimsel sitelere bakın arkadaşlar, burada reklam amaçlı veya kulaktan dolma bilgi ilke yanlış yazanlara inanmayın.arkadaşlar,
ben 6-7 seans gittim alexsandrite lasere.faydası var,azaldı,yumuşadı kıllar.
geç çıkıyor.ama yok olmadı, zira benim de sarı tüylerim var...
bunun için araştırma yapıyodum, sizin sorunuzu gördüm.
sizinle paylaşayım:
IPL ile epilasyon sarı ve zayıf tüyleri de yok ediyor.
Laser epilasyon ise koyu ve kalın tüyleri hedef alıyor.
laser ile başlayıp, IPL (Anthelia IPL foto epilasyon cihazı) ile devam edin derim.
ben öyle yapacağım:)))
Verdiğiniz bilgi doğru değil. Lazer sadece koyu renkli kıllara etkilidir, sarı ve beyaz kıllara etkisi olmaz. Bunlara hiç bir lazer etkili değildir sadece iğneli epilasyon çözümdür. IPL ise lazer değildir, modern ağdadır. Beyaz ve sarı kıllara hiç bir etkisi yoktur. Siyah kıllara ağda gibi geçici etki sağlar, kıllar tekrar çıkar, hem de bazen artarak çıkar. Bilimsel sitelere bakın arkadaşlar, burada reklam amaçlı veya kulaktan dolma bilgi ilke yanlış yazanlara inanmayın.
arkadaşlar 1.seansı yaptıralı yaklaşık 1 ay oldu ama genital bölgedeki beyaz tüyler aynen eskisi gibi duruyor...kalanlar için ne yapmak lazım lazerle sonuca ulaşılmayınca kalanlara iğnelimi yapmak gerekiyor
bilenler aydınlatırsa çooooooookk mutlu olacağız :kedi:
paki lazer yaptırırken tedavi devam ederken kalan beyaz tüyler için iğneli yaptırmanın bir sakıncası varmıdır acaba ??????:Saruboceq:
bilenler cevap lütfenn
paki lazer yaptırırken tedavi devam ederken kalan beyaz tüyler için iğneli yaptırmanın bir sakıncası varmıdır acaba ??????:Saruboceq:
bilenler cevap lütfenn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?