Lazer Epilasyon Alex lazer yaptırmaya başlayıp beyaz tüyleri hala duran varmı???

ELA_gnc

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2010
96
0
46
Ankara
arkadaşlar 1.seansı yaptıralı yaklaşık 1 ay oldu ama genital bölgedeki beyaz tüyler aynen eskisi gibi duruyor...kalanlar için ne yapmak lazım lazerle sonuca ulaşılmayınca kalanlara iğnelimi yapmak gerekiyor

bilenler aydınlatırsa çooooooookk mutlu olacağız :kedi:

ben de alex. yaptiriyorum genital bolgeye. 4 seans gittim bi iki tane beyaz var onlari hicbir seferinde almadi gormuyormus zaten.. ben de cimbizla cekiyorum.. ama sonlara dogru sorucam.
incelere diod ya da igneli yapiolar.. beyaza da igneli yaparlar herhalde tam bilmiyorum..

arkadaşlar,
ben 6-7 seans gittim alexsandrite lasere.faydası var,azaldı,yumuşadı kıllar.
geç çıkıyor.ama yok olmadı, zira benim de sarı tüylerim var...
bunun için araştırma yapıyodum, sizin sorunuzu gördüm.
sizinle paylaşayım:
IPL ile epilasyon sarı ve zayıf tüyleri de yok ediyor.
Laser epilasyon ise koyu ve kalın tüyleri hedef alıyor.

laser ile başlayıp, IPL (Anthelia IPL foto epilasyon cihazı) ile devam edin derim.
ben öyle yapacağım:)))

Verdiğiniz bilgi doğru değil. Lazer sadece koyu renkli kıllara etkilidir, sarı ve beyaz kıllara etkisi olmaz. Bunlara hiç bir lazer etkili değildir sadece iğneli epilasyon çözümdür. IPL ise lazer değildir, modern ağdadır. Beyaz ve sarı kıllara hiç bir etkisi yoktur. Siyah kıllara ağda gibi geçici etki sağlar, kıllar tekrar çıkar, hem de bazen artarak çıkar. Bilimsel sitelere bakın arkadaşlar, burada reklam amaçlı veya kulaktan dolma bilgi ilke yanlış yazanlara inanmayın.

alex lazer koyu renkli tüğlerde kesin çözüm gibi ama daha sonra incelen ve kahveye dönen tüğler için ND YAG lazer uygulayan yerler mevcut izmitte bunu yapan tek bir yer biliyorum konak tıp merkezi dermatoloji bölümü.ama tüğler beyaz ve az ise iğneli epilasyonla bitirebiliyosunuz.

reklam amaçlı yazamam zira sizin gibi estetisten değil mimarım.dikkat ettiyseniz de IPL ve laseri ayrı yazdım ki farklı teknikler olduğu anlaşılsın.
siz bu işin içinde olduğunuz için daha iyi bilebilirsiniz tabii ama ben bu yazdıklarımı bilimsel sitelerde araştırdığım ve uygulattığım için yazdım :))

alex lazer devri bitmistir, yeni devrim acisiz diyot lazer cihazlaridir, ütüleme epilasyon teknolojisi ile acı çekmeden kıllarınızdan kurtulun. IPL cihazlarindada ütüleme epilasyon teknolojisi cihazlar var eger IPL istiyorsaniz, ancak antelia, apollo, mapollo tarzi uzakdogu cihazlarina SAKIN girmeyin derim.

beyazları hiç bi lazer cihazı görmüyo zaten lazer beyaz ten ve koyu kıl köklerinde faydalı oluyo bendede kaldı beyaz tüyler ama fazla görünmediği için rahatsız etmiyo beni

paki lazer yaptırırken tedavi devam ederken kalan beyaz tüyler için iğneli yaptırmanın bir sakıncası varmıdır acaba ??????:Saruboceq:

bilenler cevap lütfenn

paki lazer yaptırırken tedavi devam ederken kalan beyaz tüyler için iğneli yaptırmanın bir sakıncası varmıdır acaba ??????:Saruboceq:

bilenler cevap lütfenn

Lazer tedaviniz bittikten sonra beyaz kıllar için iğneli yaptırmanızda bir sakınca yok. İğneli epilasyonda da beyaz kıllar siyahlara göre biraz uğraştırıyor fakat deneyimli bir estetisyen ile iyi sonuç alabilirsiniz.

bilenler cevap lütfenn

merhaba ben annemle beraber alex. yaptırıyordum fakat hamile kaldığım için bırakmak zorundaydım...annem devam edıyor beyaz tüylerı için ise yapan kişi seansların bitiminden sonra iğneli yaptırmasını önerdi beyazların tek çaresi iğneliymiş sanırım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…