• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ALEX Lazer Epilasyon Sonuçlarınız Paylaşır Mısınız? :)

eskiici

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2012
116
0
116
38
İzmir
Kızlar selam..
Hepimizin ortak derdi olan tüyleri bitirmek için çekmediğimiz acı yok malum :) verdiğimiz paralar da cabası..
E bari buna değsin di mi? :)
Pek çoğumuz bunu lazerle başarmayı umuyor. Kimimiz başardı, kimimiz henüz düşünme aşamasında (ben gibi:)

Benim sizden ricam, lazere gidip aldığınız sonuçları burada bizimle paylaşır mısınız?
Hepinize şimdiden çok çok teşekkürler... ;)

Kızlar selam..
Hepimizin ortak derdi olan tüyleri bitirmek için çekmediğimiz acı yok malum :) verdiğimiz paralar da cabası..
E bari buna değsin di mi? :)
Pek çoğumuz bunu lazerle başarmayı umuyor. Kimimiz başardı, kimimiz henüz düşünme aşamasında (ben gibi:)

Benim sizden ricam, lazere gidip aldığınız sonuçları burada bizimle paylaşır mısınız?
Hepinize şimdiden çok çok teşekkürler... ;)

koltuk altı lazer epilayon yaptıyorum .. alex kullanıyorlar.. sonuçtan gayet memnunum ama kesin sonuç 4. seanstan sonra görülecekmiş :) şu anda 1 seans ve 1 de kontrol seansına gittim .. 7 eylülde koltuk altı randevum var.. o gün komple bacağa da başlayacağım sonuçları yazarım :)

koltuk altı lazer epilayon yaptıyorum .. alex kullanıyorlar.. sonuçtan gayet memnunum ama kesin sonuç 4. seanstan sonra görülecekmiş :) şu anda 1 seans ve 1 de kontrol seansına gittim .. 7 eylülde koltuk altı randevum var.. o gün komple bacağa da başlayacağım sonuçları yazarım :)

İlk cevap için teşekkür ederim =)
Ben İzmir'deyim ve yaz dönemi bitince lazere başlamayı düşünüyorum. O yüzden sizlerin aldığı sonuçları çok merak ediyorum.
Ben de ilk olarak koltukaltı ile başlamayı ve eğer memnun kalırsam da komple gitmeyi düşünüyorum.

Sonuçları tekrardan paylaşmak dileğiyle... ;)

İlk cevap için teşekkür ederim =)
Ben İzmir'deyim ve yaz dönemi bitince lazere başlamayı düşünüyorum. O yüzden sizlerin aldığı sonuçları çok merak ediyorum.
Ben de ilk olarak koltukaltı ile başlamayı ve eğer memnun kalırsam da komple gitmeyi düşünüyorum.

Sonuçları tekrardan paylaşmak dileğiyle... ;)

Kesinlikle iyi araştır.. bir sürü yere gittim her yer normal fiyatlar söyledi ama hijyenli değildi.. açıkcası içime sinmedi.. şu an gittiğim yerden çok memnunum,biraz tuzlu ama olsun :) çok dikkatli seç gittiğin yeri .. hatta epilasyon aleti olarak diod kullanacaklarsa lütfen gözünün önünde temizlemelerini iste tatlım :)

Kesinlikle iyi araştır.. bir sürü yere gittim her yer normal fiyatlar söyledi ama hijyenli değildi.. açıkcası içime sinmedi.. şu an gittiğim yerden çok memnunum,biraz tuzlu ama olsun :) çok dikkatli seç gittiğin yeri .. hatta epilasyon aleti olarak diod kullanacaklarsa lütfen gözünün önünde temizlemelerini iste tatlım :)

Taviyen için teşekkürler ;) alex için uygun olduğumu düşünüyorum gerçi ama yine de iyi araştıracağım..

arkadaslar merhaba!alex ıyı bır cıhzadır fakat botırmez bende 8 seans yaptırdımm ama bır turlu bıtmıyor.kıllarım ınceldi ve bıtmıyor herhangı bır sonuca ulasamıyorum aynı yogunlukta ınce ınce tekrar cıkıyor bu yuzden ben menun kalmadım cok tavsıye etmem doktorum onerdı yenı bır cıhaza baslıyorum sonucalarını oncesı ve sonrası olarak gordum gayet basarılı gorunuyor ama bakacagım cok methedılen bır sıstem ve lazer merkezı hıjyenı ıle..

Back