- 8 Kasım 2013
- 209
- 69
- 34
Yaptığım hatayı buraya yazıyorum ki başlamayı düşünen varsa dikkat etsin, hic bulaşmasın diye! Tüm vücut 6 ana 6 kontrol olmak üzere 1500tl ye Alexander lazer için anlaştım, Eylül ayında başladım, alt kolum oldum olası sıkıntıdır benim baktıklarım çok fazlaydı aynı durum alt bacak içinde geçerli ! Genital bölgemdeki kıllar yıllarca jilet vurmaktan sert ve siyahtı , koltuk altı da sert ve siyahtı , lazere başladık kolumun iç bölgesine dahi atış yaptı hatta yarım kol diye pakette anlaşmış olmamıza rağmen hafif hafif üst kollada atış yaptı ,bacaklarda ust bacağın her yerine atış yaptı kıl olsun olmasın ben de sarı olan tüyleri tetikleyebilecegini okumustum dedim sadece yüz bölgesini tetikler bu bolgelerde tetikleme yapmaz dedi . Basiretim mi bağlandı bunun başıma geleceği mi vardı bilmiyorum ama kıllarımdan kurtulmaya çalışırken olmayan yerlerimde de kıl çıkmaya başladı üst kol ve üst bacak felaket ben ömrümde böyle kıllı olmadım , 3 kontrol 2 ana seansım kalmıştı korona yüzünden merkezde haliyle kapalı kıllarıma bakıp bakıp ağlıyorum bir de koltuk altında inanılmaz bir terleme ve kokuya neden oldu her gün duş alıyorum yine ter yine koku , uygulamayı yapan kişiye yazdım lutfen psikolojinizi bozmayın açılsın bakacağım halledeceğiz diyor ama nafile ! Simdiki aklım olsa asla lazere bulasmam hele alex mi tövbe keşke her ay mis gibi ağdamı yaptırmaya devam etseydim artık elbise kısa kollu kıyafetler hayal benim icin cidden mutsuzum