• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Alex epicare tüyleriniz ilk seans da döküldümü

angel_edalim

Guru
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2010
1.375
17
318
İstanbul
Kızlar alex epicare ile 2 haftayı geçti tüm vücut lazer epilasyon yaptırdım.Bazı kıllar o anda bazıları 2 hafta içinde döküldü ama şu an öyle tertemiz değilim çoğu kıl sapasağlam.Kıl köklerim siyah siyah....Gittiğim merkezde kontrol seansı da yok paket satın almıstım.Sizin hepsi ilk seans ta dökülmüşmüydü acaba.

Bir de yapan bayan senin kılların sert ve siyah hepside çıkmış güzel olucak demişti ama yok yani hepsi duruyor.:51:

Merhaba,
Bende alexle 2 hafta önce ilk defa epilasyon yaptırdım.Dediğiniz gibi hepsi dökülecek sanıyordum,yarım yamalak döküldü.Bazı kısımlar olduğu gibi duruyor.Öyle tutunca falan gelmiyorlar.Ancak benim haftaya kontrol seansım var.

Ben 1 hafta önce yaptırdım epicare ile, bacak neredeyse tamamen döküldü ama genitalde dökülmeler yer yer var. Kontrol seansı haftaya. Sanırım kontrol sonrasında daha etkin bir sonuç olacak. İlk seans için bence de normaldir. Bir de emla sürüp gitmek lazerin enerjisini azaltıyormuş, klinikte öyle dediler bana.

Merhaba, bende bacak ve genitale artık ciddi anlamda başlamayı düşünüyorum bu makineyle, acaba ankarada önerebileceğiniz bir yer var mı? Ve fiyatları ne kadara acaba

Son düzenleme:
Merhaba, bende bacak ve genitale artık ciddi anlamda başlamayı düşünüyorum bu makineyle, acaba ankarada önerebileceğiniz bir yer var mı? Ve fiyatları ne kadara acaba

Var ama özelden mesaj atamıyorum. İnternette aradığında karşına ilk çıkan yere gidiyorum ben:) Fiyatları genel olarak burada söylenenlerin biraz üzerinde ama hiçbir komplikasyon yaşamadım, son derece güvenilir bulduğum bir yer. Telefonda çok detaylı bilgi veriyorlar zaten.

LAzeri goren tüm bölgenin dökülmesi beklenirş dökülme bende 10. gun falan baslıyor. Kontrol seansı da lazerin gormediği tuyler için yapıyor. merkzinizden kontrol seansı talep edin

ben de epicarele 2ay önce ilk seansımı yaptırdım genitalde belli bölgelerde hiç döküllme olmadı kontrole de gittiğim halde faydasını görmedim.bacak karın falan döküldü ama öyle kaymak gibi değildi :D 2ay sonunda baya çıktı kıllarım bugun de 2.seansı yaptırdım kadın sizin çok çıkmış normalde çıkmamış olması gerekiyordu dedi sizin ne kadar sürede çıkıyor acaba:S

Var ama özelden mesaj atamıyorum. İnternette aradığında karşına ilk çıkan yere gidiyorum ben:) Fiyatları genel olarak burada söylenenlerin biraz üzerinde ama hiçbir komplikasyon yaşamadım, son derece güvenilir bulduğum bir yer. Telefonda çok detaylı bilgi veriyorlar zaten.

Ne olarak arama yapıldığında çıkıyor acaba? Birde siz tüm vücut mu gidiyorsunuz yoksa bölge bölge mi

bende daha önce epicare denen alex lazerle yaptırmıştım dökülmediği gibi yüzümde daha fazla tetikleme yapmıştı ve hemen bıraktım benim bu aletle tecrübem çok kötü şimdi diod lazer ile yaptırıyorum ve çok memnunum sonuçlarından. acıda yok ağrıda.

ilk seansta biraz zaman alabilir eğer doğru yere gidiyorsanız endişelenmeyin tüyler sert olduğu için öyledir ilk seansta genitalde benim 10 gün sonra dökülme olmuştu ama o halde bile çok pütürlüydü ama bacağım uzun zaman dökülmedi 2,5 ay öyle nokta halindeydi
dökülmeyen tüyler yanmamış demektir o yüzden kontrol seansı şart onu mutlaka isteyin ki kalan tüyleri halletsinler
acı ve yanık kokusu aldıysanız diğer yerler yanmıştır zaten

bugün bu cihazla,ankarada,genitale ilk seansım yapıldı,emla kullandığım için acı duymadım..bakalım sonuç nasıl olacak ?

ilk seansta biraz zaman alabilir eğer doğru yere gidiyorsanız endişelenmeyin tüyler sert olduğu için öyledir ilk seansta genitalde benim 10 gün sonra dökülme olmuştu ama o halde bile çok pütürlüydü ama bacağım uzun zaman dökülmedi 2,5 ay öyle nokta halindeydi
dökülmeyen tüyler yanmamış demektir o yüzden kontrol seansı şart onu mutlaka isteyin ki kalan tüyleri halletsinler
acı ve yanık kokusu aldıysanız diğer yerler yanmıştır zaten

kontrol istemeye karar verdim şu an ki gidişattan memnun değilim sanırım peşin ödedim diye kontrol seansı yok....bu da enteresan tabii...Bir de mesela genitalde 5 hafta sonra ya randevu veriyorlar sanki çok erken gibi geliyor bana...

bende daha önce epicare denen alex lazerle yaptırmıştım dökülmediği gibi yüzümde daha fazla tetikleme yapmıştı ve hemen bıraktım benim bu aletle tecrübem çok kötü şimdi diod lazer ile yaptırıyorum ve çok memnunum sonuçlarından. acıda yok ağrıda.

epicare den memnun kalmamanız normal yüz için uygun değil çünkü,yüz gibi ince kıllara diot yapılması gerekli hatta benim üst bacak yanlarıma diot yapılıyor çünkü kıllar ince orada...

kontrol istemeye karar verdim şu an ki gidişattan memnun değilim sanırım peşin ödedim diye kontrol seansı yok....bu da enteresan tabii...Bir de mesela genitalde 5 hafta sonra ya randevu veriyorlar sanki çok erken gibi geliyor bana...

5 hafta az bana 7 hafta diyorlar ama o da eğer tüylerim tamamen çıkmazsa bekliyorum öyle gidiyorum yani 7 hafta şart değil ama 7 haftadan az sürede gidilmemeli
bende peşin ödedim paket aldım ama bakıyorum eğer seanslarda her yeri iyi yapmazlarsa 15 gün sonra gidip kalanları yaptırıyorum zaten onlarda diyorlarki ''tüylerin hepsi etkilenmezse kontrole 15 gün sonra gelin'' eğer iyi işlem yapmazlarsa kontrol seansı yapmak zorundalar sizde hakkınızı isteyin

Back