Alex den sonra yüzde artan tüylerime çözüm

_misscat_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2014
16
1
36
34
Antalya
Kızlar ben gecen sene alex e girdim tüm vucut çok uzun sure gtmedm ancak koltuk altı fln sonu verdı bırazda yüzüm çok dagaltı ve arttı kıl lar bile oldu sana sakal .. Tavsiye verebilecek olan varmı? ne yapmalı nereye gtmeliyim iğneli epilasyon desem cok can yakıyor ve iz bırakıyor dıyorlar lutfen yarıdmcı olun ? Antalyada yer tavsıye edebilecek olanlar varsa sevinirim..Ücret önemli deil bana su kıllardan bır cozum sunun lutfen krem ilaç tedavi ne olursa ...

merhaba bende alexe başlıcam dün anlaştım biryerle.Artış mı oldu sizde?? korktum şimdi

merhaba bende alexe başlıcam dün anlaştım biryerle.Artış mı oldu sizde?? korktum şimdi

sarı tüyleriniz varsa kesinlikle başlamayın. siyaha dönüyor ve yayılıyor, şu an onun sıkıntısını yaşıyorum ben. iğneliye başlıcam mecbur

iğneliden korkmayın kızlar, dikkatlice bakımını yaptığınızda ve uzman bir yere gittiğinizde iz kalmıyor diyorlar.
ben de sağlam bir yer arıyorum, bulayım anında iğneliye başlıcam inşallah

Size yapan kişi tüylerinizi test etmedi mi?
Alex siyah ve gür kıl köküne uygulanan bir cihaz.
Diğer türlü ince ve açık renklere, hatta tüy olmayan yere uygulandığında kökleri beslediğinden daha kötü hale getiriyor.
Acemi birine denk gelmişsiniz, üzüldüm.
Çare iğneli gibi görünüyor sadece.

Alexi yüzde asla tavsiye etmyorum degdırmmeyın...Bnm sımdı yuzumdekıler sıyah ve köklu yanı alex kıvamına mı geldı ağlanacak halime gülüyorum..Ne yapacağım hala bilmiyorum...

Ben iğneli epilasyon yaptırdım çene ve boynuma hiç bir iz yok cok memnun kaldım. Şuan hiç tüy yok. Tabiki yaptırdığınız günün akabinde 5-6gün kızarıklık oluyor ama geçiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…