merabalar. defalarca sorulmuş ama pek güncel yorumlar bulamadığım bir soru sormak istiyorum size. genital+koltukaltı seans başı 60 tlye bir güzellk merkezinde lazere başladım. cihaz alexandirite. sorum şu bu cihazla bu bölgelere lazer yaptıranlar kimler ne tür yan etkiler gördüler? aslında çok gergindm başlamadan önce ama merkez çok iyi hzmet veriyor ve hastanede çalışıyormuş yıllardır 2yıldır kndi merkezini işletiyormuş sahibi. bir de cihazın ayarını uygulamayı yapan kız yaptı estetisyen yapmadı. bir sonraki gidişimde estetsyene ayarı yapmasını rica etmeli miyim?
genital+koltukaltı seans başı 60 tl biraz fazla az değil mi canım? benim kuaförümde sırf koltukaltı 50 tl genital bölgede daha pahalıdır ki,her gelen memnun buraya oturduğum yerde bilinen bi güzellik merkezi. Sen yinede daha başka güzellik merkezlerinide araştır çünkü bana 60 tl anormal geldi.Önceki konulardan yaptırıpta pişman olan çok insan okudum.
genital+koltukaltı seans başı 60 tl biraz fazla az değil mi canım? benim kuaförümde sırf koltukaltı 50 tl genital bölgede daha pahalıdır ki,her gelen memnun buraya oturduğum yerde bilinen bi güzellik merkezi. Sen yinede daha başka güzellik merkezlerinide araştır çünkü bana 60 tl anormal geldi.Önceki konulardan yaptırıpta pişman olan çok insan okudum.