• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

alex cihazı acı verir mi?

heliconia

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2011
504
1
46
Manisa
kızlar ben bugün epilasyon için görüşmeye gittim cumartesi günü başlıcak... gittiğim yer yaşadığım şehrin en iyi yeri estetik merkezi cihaz alexandride dermatolog filan baya soru sordu ama benim bi sorum var ordaki doktor önce bacağının bir bölümüne lazer vuralım 24 saat içinde bir reaksiyon göstermezse cildine lazer yapabiliriz dedi işte sonra uygulama odasında diz kapağımın hemen altına lazeri vurdu ama canım ne kadar acıdı anlatamam :84: sanki derim yanmış gibi oldu sonra doktora canım çok acıdı acaba bir saat önce emma sürüp mü gelsem dedim doktor gerek yok biz zaten soğutuyoruz yaparken dedi... cildim herhangi bir reaksiyonda göstermedi... hep böyle acır mı?

kızlar ben bugün epilasyon için görüşmeye gittim cumartesi günü başlıcak... gittiğim yer yaşadığım şehrin en iyi yeri estetik merkezi cihaz alexandride dermatolog filan baya soru sordu ama benim bi sorum var ordaki doktor önce bacağının bir bölümüne lazer vuralım 24 saat içinde bir reaksiyon göstermezse cildine lazer yapabiliriz dedi işte sonra uygulama odasında diz kapağımın hemen altına lazeri vurdu ama canım ne kadar acıdı anlatamam :84: sanki derim yanmış gibi oldu sonra doktora canım çok acıdı acaba bir saat önce emma sürüp mü gelsem dedim doktor gerek yok biz zaten soğutuyoruz yaparken dedi... cildim herhangi bir reaksiyonda göstermedi... hep böyle acır mı?

Kılların yogun oldugu yerler acıyor bıraz. Dıger yerlerı hısstmıyorsun bile. Bır de yaptıkca uyusur gıbi oluyor, o kadar hıssetmıyorsun. Dayanıyorsun sonucta. Ama senın canın tatlıysa emla surup gıdebılırsın, bir şey olmaz korkma:33:

Valla acıyor hatta gün geçtikçe daha çok acıyor benim akımı arttırdığı için.
Hele dudak üstü:( Allahtan kısa sürüyor da dayanıyoruz.

ıcanım genitale gidiceksen kesinlikle emlasız gitme koltuk altı bıyık falan dayanılmicak gibi deil ama genitalde bazı yerlerde acıdan yerinden hopluon :27:

benimde koltuk altı ve genital bölgede gitmeye ihtiyacım var ama güvenemiyorum. kocaelide en iyi bu işi yapan merkez neresi bilen arkadaşlar var mı

lazer epilasyonda acı hissi ağrı eşiğinizle alakalıdır. benim ağrı eşiğim yüksek olduğu için sıkıntı yaşamadım. kişinin kıl yapısına göre seanslar değişir. alexandrite lazere gitmiştim. dr yüzümde kıl olmayan bölgelere de uyguladığı için o bölgelerde kıl çıktı ve 10 yılı aşkın o bölgeler için gittiğim halde geçmedi, bioder kullanmaya başladım 3 haftadır ve gayet mennunum. ama arkadaşlar, kremlerdense lazerin daha az zararlı olduğunu düşünüyorum. benim gibi, lazer sonrası çözümsüz kaldığınız bölge olursa o zaman kremlere geçin derim.
mutlaka doktorların açtığı merkezlere gidin ve araştırın. bazı doktorlar kendi yapıyor bazısı da estetik uzmanları çalıştırıyorlar yanlarında ama o kişiler deneyim sahibiyse güvenebilirsiniz o merkeze.
bacak bölgem yaklaşık 2 sene sürdü ve şimdi epilasyona hiç ihtiyacım yok. bu konuda çok rahatım.

gittim lazere :)
bacaklarım acıdı biraz ama kendimi tutamayacağım kadar olmadı ama bikini de bazen irkildim :)

Back