• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

alex candela ile lazer ankarada

liberty_26

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2009
25
0
86
Eskişehir
mrb arkadaşlar ben en kısa zamanda yaz gelmeden yol katetmek için lazere başlamak istiyorum ankarada bu cihazla (alex candela) işlem yapıyolar kol altı 50 bikini bölgesi 65 yarım bacak+kolaltı+genital 350 fiyatları uygun buldum aslında merkezde hem ulaşıma uygun hemde çok temiz güzel hoş bi yerdi ama acaba alex olmasına ramen bu candela düşük bi model midir acaba diye içime kurt düştü bide seansların iki ayda bir olacağını söylediler daha önce gelmeyin dedi ordaki kız iki ay biraz geç değil mi sizce de :1::1::1:

iki ay normal aslında ancak çıkar hepsi birden. ben de ankarada alex epicarela yaptırıyorum. 1. seansım yeni bitti sonrasında kaşıntım oldu ama geçti şimdi. yavaştan tüyler kopmaya başlıyo. bi de doktorum epicarela lazerin hiç bi şekilde yakmadığını söyledi yine de bilinmez tabi. ama candella hakkında billgim yok.

dün ilk seansıma gittim sonunda bahsettiğim yerde randevu almaya gitmiştim apar topar işleme aldılar beni 5 dk bile sürmüyo diyebilirim sanki lastikle vuruluyomuş gibi bi acı hissediliyo ama 5 dk sürdüğü için hemen bitiyo zaten katlanılmıycak bişey değil öyle kremlere falan hiç gerek yok bence 50 lira aldılar istersem 2 ye bölebilirlermiş bu fiyatı iki ayda bir gideceğim için ayda 25 liraya geliyomuş inşallah alex in bu candela türü iyidir de sonuç da iyi olur yorumlarınızı bekliyorum teşekkür ederim:32::32::32::

fiyat çok iyi ama makıne nasıl acaba? dokulme başladımı ankaranın neresınde bu bahsettıgın yer

Son düzenleyen: Moderatör:
Back