Birlikte olduktan sonra gusül abdesi almaz.. aile ortamında dışlanma olabilir ( bu sözlü yada bakışlarla olabilir) bu durumdan kendi rahatsız olup zamanla sana yansıtıp seni çok fazla sıkabilir.. çocuğunuz olduğu zaman hangi mezhebe gore geliştireceğiniz konusunda aranız da anlaşmazlığa düşebilir hatta bu konu aileler boyu uzunca bir yol alır..
Bir zamanlar öyleydi şuan boyle bir durumum yok
Evlilik her acıdan karşılıklı çok fazla özveri gerektiren maddi ve manevi bir kurum.. ikiniz başlayıp, çocuklar eklenecek derken aileler hep kapı arkasinda olsalarda her an sözlü yada sözsüz hep karşınız da yada yanınızda olacak.. bir evlilik düşünüyorsan öncelikle ailenle çok etraflıca konuşman gerek.. sevmek çok güzel bir duygu ama kimiz zaman bir yerde noktalana bilir.. sevgilinde sana ve ailene karşı çok hasas olmalı.. şuan gözünle görmezden geldiğin en ufak şey yarin sana büyük sorun oluşturabilir.. bu gusül abdestti olayı gibi.. çünkü bende senin gibiydim..Evlilik açısından önermiyosnz ya
Evlilik her acıdan karşılıklı çok fazla özveri gerektiren maddi ve manevi bir kurum.. ikiniz başlayıp, çocuklar eklenecek derken aileler hep kapı arkasinda olsalarda her an sözlü yada sözsüz hep karşınız da yada yanınızda olacak.. bir evlilik düşünüyorsan öncelikle ailenle çok etraflıca konuşman gerek.. sevmek çok güzel bir duygu ama kimiz zaman bir yerde noktalana bilir.. sevgilinde sana ve ailene karşı çok hasas olmalı.. şuan gözünle görmezden geldiğin en ufak şey yarin sana büyük sorun oluşturabilir.. bu gusül abdestti olayı gibi.. çünkü bende senin gibiydim..
Önerirmiyim ben tecrübe edindim önermem
O zamanlar 27 o ise 35 diKAç yasında evlendin mahsuru yoksa aranızda yas farkı varmıydı