Aslında belli çevrelerce tanınıyordu ama çoğunlukla yazarlık yanıyla tanınırdı, TV programlarına katılırdı kitaplarını tanıtmak ve bazı konularda görüşlerine başvurdukları için.bu kadını hiç kimse tanımazken birden popüler oldu nedense!? her gün tv de
Sıralama yapalım mıBu kadına hayranlığını dile getiren antierdogancilar şuan ne düşünüyor acabaForumda da vardı bi iki kişi. Neyse...
Bu kadın mümkünse canlı yayınlara katılıp yöneltilen soruları cevaplamasin. Kendini ifadesi eksik ya da bi halt bildiği yok. Özellikle "Offff aman banane yaa" tavrı beni benden alıyor.
Sıralama yapalım mı
1 numara Tuğçe Kazaz
2 numara Alev Alatlı
Daha çok kişi varda bu ara gündemde olma sıralamasında ikisi var
Sence ?
Mune bir mesaj daha yazıp "Tugce kazazcılık oynamak istemiş:/" diyecektim ki bunu sordun.alatlıfanclup perişan.
Alatlı Hakkı'nda çok teferruatlı bilgim olmasa da eskiden katıldığı programları az da olsa takip etmişliğim var, bu hali değişik geliyor bana, birden bire çıkış yapması ilginç.
Alatlı ve bu tür söylemler
Gerçi niye hayret ediyorsam Tuğçe'miz ve çıkışları varken
Siyasette ne kadar aktif bir millet olmaya başladık, eskiden hepsi kendi halindeydi, şimdi birer vekil aday adayları oldular.
Devamında başkaları da olursa şaşırmayacağımya da şaşırsam mı
Yok yav ben olabildiğince erken kalmaya çalışıyorum birde... Dersler falan. :/ hafta sonu sınavlar var az kaldi. Kafami patlatiyorum bol bol. :/ Arada böyle foruma girince kafam dağılıyor biraz. İyi geliyor.ahhh bir bilsem, gece zombi gibi ayakta gündüz öğlene kadar uyku
Sıralama yapalım mı
1 numara Tuğçe Kazaz
2 numara Alev Alatlı
Daha çok kişi varda bu ara gündemde olma sıralamasında ikisi var
Sence ?
Mune bir mesaj daha yazıp "Tugce kazazcılık oynamak istemiş:/" diyecektim ki bunu sordun.alatlıfanclup perişan.
Aslında belli çevrelerce tanınıyordu ama çoğunlukla yazarlık yanıyla tanınırdı, TV programlarına katılırdı kitaplarını tanıtmak ve bazı konularda görüşlerine başvurdukları için.
Son dönemlerde aniden çıkış yapmasına bende şaşırdım aslında
Bu keskin ve birden bire cikan hayranligini Yahudi vurgusuyla parlatmış. Hmm. Neyse...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?