• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ALESçi Başııı

Arkadaşlar, ales ile ilgili önce bir sorum var, sonra da birlikte çalışalım diye de bir teklifim olacak.
SORU: En son yaklaşık 5-6yil öncesinin soru bankası var elimde, hiç çözmeden yüksek lisans yerine ikinci üniye başlamıştım, o kaynak işime yarar mi? Değişen çok şey oldu mu o zamandan beri? Yeni bir kaynak edinmeli miyim? Eğer öyleyse hangi kaynakları önerirsiniz? (soru bankasi olarak) (soru tipine az cok vakıfım, 2009da üni 3teyken girmiştim)
ÖNERİM; 1-12 Ekimde başvuruları alınacak olup 6 Aralık'ta yapılacak olan Ales için motive ve yönlendirme amaçlı birlikte çalışalım, kimler hazırlanacak?
:) :halay:şükür birini buldum

yanii.. her gün çalışmayı alışkanlık haline getirmeye çalışıyorum diyelim :)
siz ne durumdasınız?
Ben henuz başlayamadım cunku agustos sinavina girmyorum basvuru yapmadgm için, anca guz sınavı. Nasil bir yontem izlediniz? Ben sadece cikmis soru ciktisi aldim, attigim adim bu🤣 2009dan bu yana ne kadar değişmiş olabilir acaba🤷🏽‍♀️

Ben henuz başlayamadım cunku agustos sinavina girmyorum basvuru yapmadgm için, anca guz sınavı. Nasil bir yontem izlediniz? Ben sadece cikmis soru ciktisi aldim, attigim adim bu🤣 2009dan bu yana ne kadar değişmiş olabilir acaba🤷🏽‍♀️
ben bırakın güzü seneye bahar girmeyi düşünüyorum :D
güzdekine deneme amaçlı girebilirim.
ben konu anlatımlı kitap aldım,sıradan gidiyorum gibi bir şey.extra mantık soruları için küçük bir kitabım var .
matematiğim çok zayıf.çıkmış sorulara şöyle bir göz ucuyla bakıyorum matematiği görünce geri kapatıyorum :D
çok fazla değiştiğini sanmıyorum , sözel ve sayısal mantık soruları artmış olabilir.

ben bırakın güzü seneye bahar girmeyi düşünüyorum :KK70:
güzdekine deneme amaçlı girebilirim.
ben konu anlatımlı kitap aldım,sıradan gidiyorum gibi bir şey.extra mantık soruları için küçük bir kitabım var .
matematiğim çok zayıf.çıkmış sorulara şöyle bir göz ucuyla bakıyorum matematiği görünce geri kapatıyorum :KK70:
çok fazla değiştiğini sanmıyorum , sözel ve sayısal mantık soruları artmış olabilir.
Hadi ya, ben fazla mı rahat davranıyorum suan acaba🤭🤭
Turkce mat temelim iyi, mantik sorularini da seviyorum, girdigim alesten de fena bi sonc almamistim, o zaman calismamistm da, hatta arkadasi kayda giderken, ben de kaydolaym madem ya diye kaydolup rastgele girmiştim 😁
Ama cok gecti üzerinden, taze bilgiler olmayınca unutuluyor tabii ki. Pratik sart.

Hadi ya, ben fazla mı rahat davranıyorum suan acaba🤭🤭
Turkce mat temelim iyi, mantik sorularini da seviyorum, girdigim alesten de fena bi sonc almamistim, o zaman calismamistm da, hatta arkadasi kayda giderken, ben de kaydolaym madem ya diye kaydolup rastgele girmiştim 😁
Ama cok gecti üzerinden, taze bilgiler olmayınca unutuluyor tabii ki. Pratik sart.
yani biraz aciliyetinize bağlı,seneye de olur derseniz bilemem. YL mi düşünüyorsunuz ?
kaç almıştınız ayıptır sorması :))

Kızlar bende Aralık'taki sınava hazırlanmaya başlıyorum. Daha önce yargı yayınlarını çözmüştüm yine ordan devam etmeyi düşünüyorum başka önerisi olan var mı?

Kızlar bende Aralık'taki sınava hazırlanmaya başlıyorum. Daha önce yargı yayınlarını çözmüştüm yine ordan devam etmeyi düşünüyorum başka önerisi olan var mı?
Ben almadim kaynak henuz, sen memnun kalmis miydin? Cikmis sorular mi yoksa direkt soru bankasi mi?

Önceki yılların sorularını çözün deneme şeklinde,yanlislarinizin üstünde durun yeterli
Kolay gelsin

Evet hep bu şekilde yorum aliyorum, boyle yapacağım ben de, en mantıklısı o belli ki😊
Eskiden yeniye doğru sıralayın hepsinin pdfsini kolaydan zora doğru sıkılmadan çözmüş olursunuz.Yeterli gelmezse ya da vaktiniz bol ise farklı yayınların güncel denemelerinden de çözebilirsiniz🤗

Eskiden yeniye doğru sıralayın hepsinin pdfsini kolaydan zora doğru sıkılmadan çözmüş olursunuz.Yeterli gelmezse ya da vaktiniz bol ise farklı yayınların güncel denemelerinden de çözebilirsiniz🤗
Pekii osymnin sitesinden indirirken sadece 1 doneme izin verdi, baska kaynak var mi sorulari indirebilecegim?

Ben önce soru bankası çözüp sonra çıkmış soruları ve daha sonra deneme sorularını çözüyorum
Hmm epey sistemli çalışıyorsunuz aslinda, ben de tam tersini uygularım muhtemelen, zaman kalirsa soru bankasi cozmek gibi. Cok vakit ayiramayacagim sanırım. Hangi alan gerekiyor sizin için?

Hmm epey sistemli çalışıyorsunuz aslinda, ben de tam tersini uygularım muhtemelen, zaman kalirsa soru bankasi cozmek gibi. Cok vakit ayiramayacagim sanırım. Hangi alan gerekiyor sizin için?
Direkt soru bankasıyla başlamak hem hızlandırıyor hemde pratik yapmadan deneme çözünce yanlışların az çıkınca moralin yükseliyor. Ben eşit ağırlıktan giriyorum

Back