Merhaba arkadaslar
bende sinava giricem insallah. Ama basvuru yaparken giris belgeniz maille gelicek posta beklemeyin dediler ama hala gelen bi mail yok. Sizin bi bilginiz var mi?
merhaba; sınava giriş belgesi ösym'nin sitesinden çıktı olarak alınacak. ben bugün baktım ösym nin sitesinden aday işlemlerine girip ,2011 ales işlemleri ,ordan sınav giriş bilgilerine tıklıyorsun. orada cıkan belgenin cıktısını alıyorsun. bu belge ile sınava gireceğiz.
benimde bir sorum var ; sınava lastik toka veya plastik taç takarakl gırsem sorun olurmu? bazı yerlerde cıkartırıolarmıs dıye duydum. bensacım acık sınavda bısey yapamam
metal toka olmadığı sürece sorun olmuyo..
birazda girişteki polislerin insiyatifinde aslında..
ama dediğim gibi metal olmayan şeylere zaten yasak getiremezler çünkü yönetmelikte yok bu yönde bişey..
lastik toka vs serbest yani..
metal toka olmadığı sürece sorun olmuyo..
birazda girişteki polislerin insiyatifinde aslında..
ama dediğim gibi metal olmayan şeylere zaten yasak getiremezler çünkü yönetmelikte yok bu yönde bişey..
lastik toka vs serbest yani..
merhaba; sınava giriş belgesi ösym'nin sitesinden çıktı olarak alınacak. ben bugün baktım ösym nin sitesinden aday işlemlerine girip ,2011 ales işlemleri ,ordan sınav giriş bilgilerine tıklıyorsun. orada cıkan belgenin cıktısını alıyorsun. bu belge ile sınava gireceğiz.
benimde bir sorum var ; sınava lastik toka veya plastik taç takarakl gırsem sorun olurmu? bazı yerlerde cıkartırıolarmıs dıye duydum. bensacım acık sınavda bısey yapamam
Geçtiğimiz hafta İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesinde KPDSye girdim. Saçımda plastik toka vardı ancak bakılmadı. Sınav giriş belgenizin üzerindekileri tamamen okuyup uyun derim çünkü alınmıyor. Maçlardaki gibi bozuk paralar bile büyük kova gibi kapların içine atılıyor. Girişte bayan polisler görevli. Sınav giriş belgesinde çantanın yasak olduğu belirtildiği halde çantayla gelip şimdi napıcam ben bunu diyenler gördüm. Eğer bi yakınınızla gitmiyorsanız bırakacağınız emanet bulunmuyor. Pazar günü de ALESe giriyorum. Herkese başarılar
evet benim de belgem geldi çıktı aldım..
geçen hafta kpdsye girdim,kapıdaki çılgın kadın hızmama kadar çıkardı fakat o kadar dikkatliydi ki,sınava bilekliklerim ve saatimle girdim ve bunu ben de sınavın ortasında farkettim..yaptıkları herşey gösteriş,kesinlikle yalap şalap..