Pulmonoloji - Göğüs Hastalıkları Alerjisi olanlar

utopya06

Guru
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2011
16.912
27
408
Ankara
senelerdir alerjik rinit hastasıyım. hacettepede özel bir alerji uzmanına gittim alerji testi yaptırdım ve KÜF MANTARI aerjim çıktı. avamys diye bir sprey verdi bir aya yakındır kullanıyorum bir faydasını göremedim. singulaire başladım. bir de onu denicem.

benm gibi alerji şikayeti olanlar var mı? küf mantarı alerjisi olanlar özellikle hangi ilacı kullanıyorsunuz. bilgisi olan lütfen cevap yazsınb. hayattan bezmiş durumdayım

Bende de alerji var ama alerji testi yaptırmadım. 90 gündür levmont isimli bir ilaç kullanıyordum, alerjiyle ilgili şikayetlerim ortadan kalkmıştı ama ilaç bittiği gün resmen krizlerdeydim. gittim ilacı tekrar yazdırdım. normal fiyatı 177 TL, yazdırdığında 27 TL'ye geliyor. aldım ve geçti birden. doktor benimkinin ağır bir alerji olduğunu söyledi, bu yüzden ilaç biter bitmez krize girdim

benimde yaklaşık bir yıldır alerjim var. 1 ay önce doktora gittim. benim de küfe,yeşilliğe karşı alerjim çıktı. levmont verdi bir de burun spreyi. Alerjik bronşit var dedi.yarın yine kontrole gidicem doktor gelmeden 5 gün önce ilacı bırak dedi,bıraktım ve kaşınmaktan çıldırmak üzereyim ( normalde burun akıntım var alerjiden dolayı grip gibi oluyorum ama bi de üstüne vücut kaşıntısı çıktı. doktor yediklerinden kendin bi dikkat et neye alerjin var diyo ama sürekl yediğim bişi yok alerji yapcak. sanki vücudumda karınca geziyo gibi ( ilacı kestim mi oda başlıyo

benimde allerjim var toza,sigaraya falan işte bir de mevsim allerjim var
ama canım burdan bir arkadaş bana bu senin dediğin ilacı kullanma dedi çok büyük yan etkileri varmış

benimde allerjim var toza,sigaraya falan işte bir de mevsim allerjim var
ama canım burdan bir arkadaş bana bu senin dediğin ilacı kullanma dedi çok büyük yan etkileri varmış

kullanmasam napıcam ki o zaman eczaneden gidip rastgele ilaç alıyorum sadece 2-3 gün etkili oluyo oda sen ne yaptın peki nasıl geçirdin benim de sigara içme de dedi doktor

kullanmasam napıcam ki o zaman eczaneden gidip rastgele ilaç alıyorum sadece 2-3 gün etkili oluyo oda sen ne yaptın peki nasıl geçirdin benim de sigara içme de dedi doktor

bende vücudum flan kaşınır toza kabarınca falan bir de sigara dumanında bile tıkanıcak gibi oluyorum bende allerjik bronşit olmuştum ama etkileri azaldı sanırım
doktorun verdiği tedaviyi uygula canım ben veridği ilaçları kullandım şimdi neler olduğunu hatırlamıyorum
ama levmont hapı u ben kullanmadım burda bir arakadaş çok ağır yan etkileri var dedi ondan dedim tabi doktor verdiyse sana kullan ve doktora bir sor istersen kafana göre kullanma yani
geçmiş olsun canım doktorunun verdiği tedaviyi hiç bırakma yalnız ben bütün tedaviyi kullanmıştım

Son düzenleme:

sağolasın ya inşallah benimde geçer biraz , çok berbat bişi ya bu rahatsızlık

sağolasın ya inşallah benimde geçer biraz , çok berbat bişi ya bu rahatsızlık

ALLAH beterinden korusun canım bunlar gelip geçici şeyler sadece biraz yaşam kalitesini düşürüyor sigara dumanlı ortamlarda bir de toz alırken falan o kadar RABBİM dermansız dert vermesin AMİN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…