• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Alerjik ve mama yemeyen bebek

Kirmizioda

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2022
117
107
33
26
Mehraba kadınlar klubu hanimları .Benim 3cü çocuğum diğerlerindede hiç mama kullanmadim sütün yetiyor bu bebegimede.Amma bu bebeğim alerjik doktor balık yumurta şekerli yiycekler fındıq badem domates yememi yasakladi .Yemeyi kesince sütüm kesiliyo ve bebeğim aslan mama yemiyo belki de 10tane marka denedim yok olmuyor .Biberonla su bile icmiyo .Yasaklanan yiyecekleri yiyincede ciglık atıb ağlıyor .Nə yapa bilirim bu durumda olan bebek anneleri yardım ederseniz çok sevinirim

Mehraba kadınlar klubu hanimları .Benim 3cü çocuğum diğerlerindede hiç mama kullanmadim sütün yetiyor bu bebegimede.Amma bu bebeğim alerjik doktor balık yumurta şekerli yiycekler fındıq badem domates yememi yasakladi .Yemeyi kesince sütüm kesiliyo ve bebeğim aslan mama yemiyo belki de 10tane marka denedim yok olmuyor .Biberonla su bile icmiyo .Yasaklanan yiyecekleri yiyincede ciglık atıb ağlıyor .Nə yapa bilirim bu durumda olan bebek anneleri yardım ederseniz çok sevinirim
Ayyy canım Allah yardımcın olsun . Alerjik bebek coookk zor. Benim de bebeğin yumurtua çıkmıştı alerjisi. Burun tıkanıklığı ve hırıltı yapıyordu ciğerlere. Mama reddi ve alerjik mama için de özel mamalar var tadinguzel. Aptamil prosyneo diye. Onu dener misin bir de. İnşallah alır. Biberonlar almiyorsa çay kaşığı ile ver azcik azcik yanaginin kenarına doğru akit. Mecbur. Yutacak. 🙄😔

Back