Alerjik Rinit için doktor önerisi veya çözüm var mıdır?

Esraagunes_54

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2016
16
5
Merhaba arkadaşlar size senelerdir çektiğim bir dertten bahsetmek istiyorum. Çocukken alerjik astım bronşit hastalığı geçirdim ve şuan yaşım 17 hala izleri sürüyor ve bana bu hastalık bir de alerji gribi bıraktı. Bildiğiniz üzere alerjik rinit alerjen maddeye karşı hapşuruk ve burun akıntısıyla ilerleyen bir durum ve bu bende sadece bahar ayında değil yıl boyu her gün devam ediyor. Çünkü alerjim olan madde toza karşı çıktı test yaptırdığımda. Ve tozun olmadığı bir yer düşünemeyiz evde annemin yaptığı temizlikler temiz hava için dışarı çıkmalarım artık hiç birisi işe yaramıyor ve çok can sıkıcı bir durum. Bizim buradaki devlet hastahanesine gittiğimde bana levmont (alerji ilaçları) , burun spreyleri gibi bir sürü şeyler yazıyorlar yaşım genç ve küçüklükten bu yana bir sürü astım ilaçları öksürük ilaçları kullandım (actidem, nasonex, astim fısfısları, brically, .. vs vs) ve ileride bu ilaçlarda bana etki etmeyecek zaten rinit için kullandığım ilaçları kullanırken iyiyim ama alerjim aşırı yüsek olduğunda etki etmiyor birde bir sürü yan etkisi var ilerisinide düşünmem gerekiyor. Bunun tedavisi de aşı tedavisini duydum deri altı yapılanı kendime uygun bulmuyorum çünkü güvenemiyorum ve iğneli yöntemi deneyip.işe yaramamış bir sürü insan var. Dil altı aşı tedavisini duydum acaba yaptıran var mı? Maliyeti ne kadar oluyor? Ben sakryada yaşıyorum yaşadığim yerde yapılıyor mudur bir bilginiz var mı? Bu yöntemi yazdığımda internete sadece dr yonca tabak çıkıyor bu sene üniversiteye hazırlanıyorum bu tedavide uzun soluklu bir süreç sürekli istanbula gitmem ve maliyet açısından yüksek olduğunu düsünuyorum sizce ne yapmalıyım???

Bu dr'un anlattıklarını tecrübe ettim. Yıllardır boğuşuyrum bu hastalıkla. Bağırsakları düzenlemek gerekiyor. Uzak olmasa gitmek isterdim ama Ankara'da. Gidebilenler değerlendirmeli. Hatta gidip fayda gören varsa paylaşırsa memnun oluruz...

Hacamat denediniz mi benim de cocukta aynı şeyler var ama daha yaşı 6 olduğu için yaptıramam.
Faydasını gören var mı onu da bilmiyorum yaptırıp da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…