- 11 Temmuz 2015
- 397
- 294
- Konu Sahibi likethemovies
Merhaba. Burnumun sürekli tıkalı oluşu, geniz akıntısı, zor nefes alma şikayetleriyle kbb'ye gittim dün. Alerjik rinitim ve burnumda eğrilik varmış. Burun spreyiyle alerji ilacı yazdı. Burun spreyini kullanmaya başladım ama yorgunluk ve uyku yaptığı için ilacı şu an içemiyorum. Bütünleme sınavlarım var çünkü.
Araştırırken alerji için çörek otu yağını duydum. Kullanan, bilen var mı acaba? Gerçekten nefes almakta çok güçlük çekiyorum. Çörek otu yağı iyi gelir mi?
Burun spreyi de burnumun içini kuruttu ve daha çok tıkandı sanki. 1 ay devam etmemi söyledi doktor spreye. Yan etkilerinde burun kanaması falan var. Adı avamys. Yardımcı olabileceklerden yorum bekliyorum.
Araştırırken alerji için çörek otu yağını duydum. Kullanan, bilen var mı acaba? Gerçekten nefes almakta çok güçlük çekiyorum. Çörek otu yağı iyi gelir mi?
Burun spreyi de burnumun içini kuruttu ve daha çok tıkandı sanki. 1 ay devam etmemi söyledi doktor spreye. Yan etkilerinde burun kanaması falan var. Adı avamys. Yardımcı olabileceklerden yorum bekliyorum.