- 7 Temmuz 2024
- 309
- 81
- 31
-
- Konu Sahibi kelebek0312
Ocağın ikisinde de biz 9.ay aşısı olacağız ne aşısı bu bilginiz var mıMerhabalar oğlum 9 aylık aşısını olacak ama yumurta alerjisi olduğu için hastane ortamında olması gerekiyormuş herhangi bir sorun yaşayaniniz oldu mu aşı sonrasi
Merhabalar sanirim benim bebegimde de yumurta alerjisi var. Döküntü mü oldu nasil anladiniz?Benim oğlumun da yüksek yumurta ve badem alerjsii var, alerjik bı bebek zaten ama öyle birşey söylemediler, sağlık ocağında yapildi hiç bı asisindan sonra da sıkıntı yaşamadık şükür, bı sıkıntı olmaz inşallah korkmayın
Sürekli kaşıntı kaşıntı ve benek benek iğne ucu gibi kırmızılıklar vardı sırtında yüzünde anlinda, 3yasina geldi hala kaşıntısı geçmiş sayılmaz atopik de bı cildi var bitkisel ürünlere domates çilek gibi asitli şeylere düşük olsa da herşeye alerjisi var yemesini kesmediler ben tespit ettiklerini azalttım dikkatli tüketiyoruz ama kaşıntısı geçmiyor bize en çok sıkıntı çıkaran badem kasintidan yırtıyor kendini, alerji ilacı denemedigiimz kalmadı pek fayda etmiyor işte anca geniz akintisini kesiyor gribi hafifledi çok sık grip oluyordu alerjik olduğu için ayakta hafif geçiriyor ama sürekli tıkanıklık yaşıyoruz temizliyoruz falan, cildini de sürekli nemlendiriyoruz duşta lifleme yapmıyoruz atlet falan giydirmiyoruz cildine surtmesin diye, duştan çıkınca kurulamadan kremliyoruz böyle dikkat edince kaşıntısı rahatliyorMerhabalar sanirim benim bebegimde de yumurta alerjisi var. Döküntü mü oldu nasil anladiniz?
Benimde bebeğimin yumurtaya vardı alerjisi ben yaptırmadım 9. Ay. " Önlem amaçlı öne çekildi aslında 1yasda yapılıyor gerek yok ozaman" demişti bana hemşire isterseniz yaptırmaya bilirsiniz. 1yasinda hastanede yapıldı asi bizede.Merhabalar oğlum 9 aylık aşısını olacak ama yumurta alerjisi olduğu için hastane ortamında olması gerekiyormuş herhangi bir sorun yaşayaniniz oldu mu aşı sonrasi
Çok tesekkür ederim detayli anlatmissiniz, beyaz noktali sivilceler var poposunda hic pisigi yok pisik gibi degil Yani ben de alerjiden süheleniyorum randevumuzda belli olacak bakalimSürekli kaşıntı kaşıntı ve benek benek iğne ucu gibi kırmızılıklar vardı sırtında yüzünde anlinda, 3yasina geldi hala kaşıntısı geçmiş sayılmaz atopik de bı cildi var bitkisel ürünlere domates çilek gibi asitli şeylere düşük olsa da herşeye alerjisi var yemesini kesmediler ben tespit ettiklerini azalttım dikkatli tüketiyoruz ama kaşıntısı geçmiyor bize en çok sıkıntı çıkaran badem kasintidan yırtıyor kendini, alerji ilacı denemedigiimz kalmadı pek fayda etmiyor işte anca geniz akintisini kesiyor gribi hafifledi çok sık grip oluyordu alerjik olduğu için ayakta hafif geçiriyor ama sürekli tıkanıklık yaşıyoruz temizliyoruz falan, cildini de sürekli nemlendiriyoruz duşta lifleme yapmıyoruz atlet falan giydirmiyoruz cildine surtmesin diye, duştan çıkınca kurulamadan kremliyoruz böyle dikkat edince kaşıntısı rahatliyor
Rica ederim, İnşallah yoktur bebeklikte olan o beyaz sivilcelerdendir, alerjiyle uğraşmak çok sıkıntılı hep eziyet oluyor çocugaÇok tesekkür ederim detayli anlatmissiniz, beyaz noktali sivilceler var poposunda hic pisigi yok pisik gibi degil Yani ben de alerjiden süheleniyorum randevumuzda belli olacak bakalim
Evet yegenimde vardi ben de ondan biliyorum 5 yasinda anca toparlayabilmisti, Allah saglik versin kuzularaRica ederim, İnşallah yoktur bebeklikte olan o beyaz sivilcelerdendir, alerjiyle uğraşmak çok sıkıntılı hep eziyet oluyor çocuga