Alerjik bebek :(

Damlacik

Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2023
168
40
31
Arkadaşlar merhaba. 3.5 aylık alerjik bir bebeğim var sadece alerji karşıtı mama ile besliyorum buna rağmen bebeğim çok huzursuz sürekli ağlıyor çok hareketli gündüz uykusu hiç yok nerdeyse. Hırıltılı nefes alıyor. Artık ne yapacağımı şaşırdım çok ağlıyor benim durumumda olan varsa nasıl bir yol izlediniz

Merhaba daha öncede bu konuda başlk açmıştınız sanırım . Hangi mamayı kullanıyorsunuz acaba . Daha alanında uzman bir doktora götürün diycgim ancak 8 aylık olucak hala yol alamadık biz. Bizimkinin midesi kötü sürekli gaza kaldırmam gerekiyor . Yoksa çırpınıyor eli koluula sesler çıkarıyor anlıyorum ki midesi kötü. Gazı çıkarsada rahatlamıyor. Herkes oyun oynuyor zannediyor birde o halini görünce bnse gazdan oldugunu bilidiğim için üzülüyorum baska çocuklarla bir araya gelince herkesin çocugu akıllı uslu annesinin kucagonda ama bizimki hep bir kıvranma halinde . İnsan üzülüyo beklemek sabretmekten başka çok da bişey yapamıyoruz. Gaz damlası kullanıyorsanız o da grlmex kullanmayın . D vitamini kendiniz alın d vştamnleride gelmeyebiliyor . 4 . Aydan sonra kan damlasına başlanıyot onu da arastrıp size iyi gelen hangisiyde onu kullanın. Ocean bestiron gibi markalar var saglıkocagının verdiği vegafron kullanmayın. Kakası mukusluysa probiyotikler var doktorunuza danısıp yine kullanabilirsin,Z ancak onlarda bazen gelmeyebilir bizimkine başlarda iyi gelirken somradan dokunmaya başladı bırktık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…