Alerjik Astıma Safranla Çözüm

dearss

🩷
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2010
912
1.206
Merhaba Kızlar,
Küçüklüğümden beri hep alerjilerim vardı çeşitli şeylere fakat 18yaşımda bu alerjik astıma dönüştü. Hiçbir sebep yokken içimde ciğerlerimde bir daralma ve ağrı oluyordu ardından öksürük ve hapşurma ile gelen nefes darlığı. İlerledikçe yüzümde vücudumda kızarıklık kaşıntı ateş basması oluyordu. Doktorlara gittim alerjik astım dediler ama nedenini bulamadılar astım ilaçları verdiler haplar fısfıslar hiçbir işe yaramadı. Hastalığımın gelip geçmesini bekliyordum. Genelde dışarı çıktığımda yürüdüğümde biraz yorulduğumda oluyordu. Daha sonra bunun egzoz dumanından olabilceğini düşündük ama soğuk ve sıcak havalarda da oluyordu. Soğuk alerjim var mı diye buz testi bile yapıldı ama alerjim çıkmadı. Sonuç olarak ben nedenini bilmeden alerjik astım krizi geçiriyordum ve çözümü olmadan geçmesini bekliyordum. 2 sene evvel safranboluya gezmeye gitmiştim orda tesadüfen bir aktara girdim. Safrandan çaylar karışımlar yapıyordu. Yazıları okudum astımada iyi geliyormuş bi deniyim dedim. Derman Ali Baba 1şişeyle iyileşeceğimi söyledi ve gerçektende öyle oldu. Artık astım krizi geçirmiyorum çok şükür. Çok hareket edip yorulduğumda sanki kriz başlayacakmış gibi oluyor ama başlamıyor. Eskiden bukadar hareket etsem sanırım nefes darlığından giderdim. Kendim iyileştiğim için sizlerlede paylaşmak istedim. İnşallah faydam olur ve iyileşen olur...

Son düzenleme:
Merhaba Kızlar,
Küçüklüğümden beri hep alerjilerim vardı çeşitli şeylere fakat 18yaşımda bu alerjik astıma dönüştü. Hiçbir sebep yokken içimde ciğerlerimde bir daralma ve ağrı oluyordu ardından öksürük ve hapşurma ile gelen nefes darlığı. İlerledikçe yüzümde vücudumda kızarıklık kaşıntı ateş basması oluyordu. Doktorlara gittim alerjik astım dediler ama nedenini bulamadılar astım ilaçları verdiler haplar fısfıslar hiçbir işe yaramadı. Hastalığımın gelip geçmesini bekliyordum. Yapabilcek birşeyim yoktu. Genelde dışarı çıktığımda yürüdüğümde biraz yorulduğumda oluyordu. Daha sonra bunun egzoz dumanından olabilceğini düşündük ama soğuk ve sıcak havalarda da oluyordu. Soğuk alerjim var mı diye buz testi bile yapıldı ama alerjim çıkmadı. Sonuç olarak ben nedenini bilmeden alerjik astım krizi geçiriyordum ve çözümü olmadan geçmesini bekliyordum. 2 sene evvel safranboluya gezmeye gitmiştim orda tesadüfen bir aktara girdim. Safrandan çaylar karışımlar yapıyordu. Yazıları okudum astımada iyi geliyormuş bi deniyim dedim. Derman Ali Baba 1şişeyle iyileşeceğimi söyledi ve gerçektende öyle oldu. Artık astım krizi geçirmiyorum çok şükür. Çok hareket edip yorulduğumda sanki kriz başlayacakmış gibi oluyor ama başlamıyor. Eskiden bukadar hareket etsem sanırım nefes darlığından giderdim. Tekrar gidip almayı düşünüyorum. Kullanmaya başlamadan internette araştırma yaptım ünlüler devlet adamları falanda gitmiş Derman Ali Baba ya. Şimdi paketlemeye geçmişler tvde karşılaşmıştım Derman Ali Baba ürünleri diye ama onlar ne için bilmiyorum. Ben kendi küçük dükkanından almıştım. Çok zorlanıyordum bu astım yüzünden arkadaşlarımla ailemle eğlenirken birden bu kriz çıkıyordu ve bütün neşemiz kaçıyordu. Kendim iyileştiğim için sizlerlede paylaşmak istedim. İnşallah faydam olur ve iyileşen olur...

ALLAH ŞİFA VERSİN CANIM BENİM ... BENİM ANNEMDE ASTIM HASTASI ANNEMDE NEFES DARLIĞI ÇOK YOK AMA ÖKSÜRÜĞÜ YAZ KIŞ VAR aLLAH AŞKINIZA BİZEDE BU İLAÇTAN ALIN LÜTFEN SİZE ÖDEMESİNİ YOLLİM BANA KARGO İLE GÖNDERİRMİSİN LÜTFENN....

canım benim Allahım herkese şifasını versin gerçekten çok zor birşey. ben ozaman pek inanmamıştım nasıl iyileşcem bir şişeyle diye ama cidden inanılmazdı. hatta orda bir aile teşekkür için gelmişti benimde bir ara gitmem lazm:) ben yardımcı olsun diye bütün belirtilerimi yazdım annenizin belki farklıdır benimkinden ama denemenin bir zararı olmaz sanıyorum çünkü doğal birşey. safran çayı ve yanında bi şişe daha var onda sanıyorum soğan sarımsak gibi bir karışım var ondan bi kapak koyuyorsun. ama canım ben ankaradayım öyle sana gönderemem fakat derman ali baba ozaman isterseniz ben size kargoyla yollarım demişti. bende telefon numarasıda yok. derman ali baba yaz sayfası çıkıo orda iletişim numaraları var safranbolu olan 2 numara var hangisi onun kendisinin bulunduğu dükkanı bilmiyorum sen ara istersen yollarlar diye umuyorum.

canım benim Allahım herkese şifasını versin gerçekten çok zor birşey. ben ozaman pek inanmamıştım nasıl iyileşcem bir şişeyle diye ama cidden inanılmazdı. hatta orda bir aile teşekkür için gelmişti benimde bir ara gitmem lazm:) ben yardımcı olsun diye bütün belirtilerimi yazdım annenizin belki farklıdır benimkinden ama denemenin bir zararı olmaz sanıyorum çünkü doğal birşey. safran çayı ve yanında bi şişe daha var onda sanıyorum soğan sarımsak gibi bir karışım var ondan bi kapak koyuyorsun. ama canım ben ankaradayım öyle sana gönderemem fakat derman ali baba ozaman isterseniz ben size kargoyla yollarım demişti. bende telefon numarasıda yok. derman ali baba yaz sayfası çıkıo orda iletişim numaraları var safranbolu olan 2 numara var hangisi onun kendisinin bulunduğu dükkanı bilmiyorum sen ara istersen yollarlar diye umuyorum.

canım benim allahım herkese şifasını versin gerçekten çok zor birşey. Ben ozaman pek inanmamıştım nasıl iyileşcem bir şişeyle diye ama cidden inanılmazdı. Hatta orda bir aile teşekkür için gelmişti benimde bir ara gitmem lazm:) ben yardımcı olsun diye bütün belirtilerimi yazdım annenizin belki farklıdır benimkinden ama denemenin bir zararı olmaz sanıyorum çünkü doğal birşey. Safran çayı ve yanında bi şişe daha var onda sanıyorum soğan sarımsak gibi bir karışım var ondan bi kapak koyuyorsun. Ama canım ben ankaradayım öyle sana gönderemem fakat derman ali baba ozaman isterseniz ben size kargoyla yollarım demişti. Bende telefon numarasıda yok. Derman ali baba yaz sayfası çıkıo orda iletişim numaraları var safranbolu olan 2 numara var hangisi onun kendisinin bulunduğu dükkanı bilmiyorum sen ara istersen yollarlar diye umuyorum.

saol canım ... Olmazsa öyle denim ama benm abimde ankarada aslında oda sizden alabilrdi sizin için bi sakıncası yosa ? Tabi isterseniz ....

benim şuan elimde yok canım keşke olsaydı ben sadece bir şişe kullandım. eğer yakın bir zamanda gidersem ozaman sana alabilirim. ama bence bi ara gönderiyorlarsa iyi.ayrıca daha demin senin içn numarasını ararken mısır çarşısında derman ali baba ürünleri diye bir video gördüm ama şu paketleme olayından sonra inşallah bozmaz ya çünkü ben aldğımda bildiğin pet şişenin içinde almıştım. belki mısır çarşısına bakabilrsn ama en iyisi yerinden almak ayrıca derman ali baba durumuna göre dozaj hazırlıyor sanırım

benim şuan elimde yok canım keşke olsaydı ben sadece bir şişe kullandım. Eğer yakın bir zamanda gidersem ozaman sana alabilirim. Ama bence bi ara gönderiyorlarsa iyi.ayrıca daha demin senin içn numarasını ararken mısır çarşısında derman ali baba ürünleri diye bir video gördüm ama şu paketleme olayından sonra inşallah bozmaz ya çünkü ben aldğımda bildiğin pet şişenin içinde almıştım. Belki mısır çarşısına bakabilrsn ama en iyisi yerinden almak ayrıca derman ali baba durumuna göre dozaj hazırlıyor sanırım

canım ben aradım görüştüm adamla safran çayı ve bitki veriyormuş sen sadece çayı mı içtin ?

astım için dedin mi? bana 2şişe vermişlerdi birinde safran çayı vardı diğerinde kokusundan soğanlı sarımsaklı olduğunu düşündüğüm bi karışım vardı. safran çayını yarım bardak koyuyorsun üstüne sıcak su koyup bardağı tamamlıyorsun. 2.şişedeki karışımdan da kendi kapağıyla bir tane döküyorsun. gece 1keremiydi yoksa sabah akşammı içiyordum onu şuan tam hatırlayamadım ama söylerler zaten

astım için dedin mi? Bana 2şişe vermişlerdi birinde safran çayı vardı diğerinde kokusundan soğanlı sarımsaklı olduğunu düşündüğüm bi karışım vardı. Safran çayını yarım bardak koyuyorsun üstüne sıcak su koyup bardağı tamamlıyorsun. 2.şişedeki karışımdan da kendi kapağıyla bir tane döküyorsun. Gece 1keremiydi yoksa sabah akşammı içiyordum onu şuan tam hatırlayamadım ama söylerler zaten

bana çay 25 bitkide 60 tl dedi.... Alcam yaa yeter ki şifa versin rabbim herşeyi denerim bu uğurda ....

bitki dediğini anlamadım ama ben. benim 2side şişedeydi bu dedikleri başka bişi sanırım bende ikisini 80e almıştım

merhaba ,
konuyu açan arkadaşa teşekkürlerimi bir borç bilirim..
benim çocuğumda astımlı bizde bu safran çayı ve yanında astım içeceğinden
almış bulunmaktayız..

evet gözlemlerime göre gerçekten işe yarıyor..
60 tl ye aldım..

birazdaha kışa girelim net olarak anlayabilirim ,tamamen işe yarayıp yaramadığını çünkü benim çocuğum
kışın daha çok hastalanıyordu..

şimdiki gözlemlerime göre ürün gayet güzel ,güvenle kullanıyorum ..hiçbir sıkıntı yok çok şükür.:nazar:

merhaba ,
almış bulunmaktayız..

60 tl ye aldım..

birazdaha kışa girelim net olarak anlayabilirim ,tamamen işe yarayıp yaramadığını çünkü benim çocuğum

şimdiki gözlemlerime göre ürün gayet güzel ,güvenle kullanıyorum ..hiçbir sıkıntı yok çok şükür.:nazar:

inanılmaz sevindim mangocu ne demek rica ederim bu nasıl kötü bir durumdur bilirim herkes iyileşsin istedim faydası olduysa ne mutlu bana

merhaba ,
almış bulunmaktayız..

60 tl ye aldım..

cnm mrb benimde 14 aylık oğlumda aynı sıkıntılar var.kışın cok kötü oluyo sen çayı kullanıyomusun hala faydası oldumu?cvplarsan cok seviirim.

cnm mrb benimde 14 aylık oğlumda aynı sıkıntılar var.kışın cok kötü oluyo sen çayı kullanıyomusun hala faydası oldumu?cvplarsan cok seviirim.

bu takviyenin bünyeyi güçlendirdiğini düşünmekteyim..zararsız bir ürün..soğan sarımsak gibi kokusu var..çocuğunuz bunları içebilirse içirin..bir sıkıntı olmaz..inş..biz şu an devam etmioruz malum bütçe meselesi..ama ben şu an kestane balı kullanmaktayım..

mongocu zaten sürekli kullanmak bünyede alışkanlık yapabilir birkaç ayda bir kullanırsanız daha iyi olur düşüncesindeyim. hem bana bir tertip kullanılmasında etkili olacağı söylenmişti. bir de uyarmak isterim ki kestane balı çok kuvvetlidir ve çok yenirse zehirleme etkisi vardır. çocuğunuz küçük olduğu için bu konuda dikkatli olursanız sevinirim. sağlıklı günler

Merhaba Kızlar,
Küçüklüğümden beri hep alerjilerim vardı çeşitli şeylere fakat 18yaşımda bu alerjik astıma dönüştü. Hiçbir sebep yokken içimde ciğerlerimde bir daralma ve ağrı oluyordu ardından öksürük ve hapşurma ile gelen nefes darlığı. İlerledikçe yüzümde vücudumda kızarıklık kaşıntı ateş basması oluyordu. Doktorlara gittim alerjik astım dediler ama nedenini bulamadılar astım ilaçları verdiler haplar fısfıslar hiçbir işe yaramadı. Hastalığımın gelip geçmesini bekliyordum. Yapabilcek birşeyim yoktu. Genelde dışarı çıktığımda yürüdüğümde biraz yorulduğumda oluyordu. Daha sonra bunun egzoz dumanından olabilceğini düşündük ama soğuk ve sıcak havalarda da oluyordu. Soğuk alerjim var mı diye buz testi bile yapıldı ama alerjim çıkmadı. Sonuç olarak ben nedenini bilmeden alerjik astım krizi geçiriyordum ve çözümü olmadan geçmesini bekliyordum. 2 sene evvel safranboluya gezmeye gitmiştim orda tesadüfen bir aktara girdim. Safrandan çaylar karışımlar yapıyordu. Yazıları okudum astımada iyi geliyormuş bi deniyim dedim. Derman Ali Baba 1şişeyle iyileşeceğimi söyledi ve gerçektende öyle oldu. Artık astım krizi geçirmiyorum çok şükür. Çok hareket edip yorulduğumda sanki kriz başlayacakmış gibi oluyor ama başlamıyor. Eskiden bukadar hareket etsem sanırım nefes darlığından giderdim. Tekrar gidip almayı düşünüyorum. Kullanmaya başlamadan internette araştırma yaptım ünlüler devlet adamları falanda gitmiş Derman Ali Baba ya. Şimdi paketlemeye geçmişler tvde karşılaşmıştım Derman Ali Baba ürünleri diye ama onlar ne için bilmiyorum. Ben kendi küçük dükkanından almıştım. Çok zorlanıyordum bu astım yüzünden arkadaşlarımla ailemle eğlenirken birden bu kriz çıkıyordu ve bütün neşemiz kaçıyordu. Kendim iyileştiğim için sizlerlede paylaşmak istedim. İnşallah faydam olur ve iyileşen olur...

Merhaba yazınızı okuyunca içime umut doldu resmen 5.5 yaşında bir kızım var 2 yaşından beri alerjik bronşit kullanmadığımız ilaç kalamadı yazdığınız yazıyı okuyunca dermanalibaba yı araştırdım ama internette bi telefon bi adrese rastlayamadım hem ulaşsamda nasıl güveneceğim o kişinin gerçek olduğuna 3 senedir kızımın aylar süren öksürükleri gece uykusuzlukları bizi mahvetti artık çok zor günler geçiriyoruz yorumlara bakıncada çok sevindim sizden ricam lütfen bana dermanalibaba ya ulaşabileceğim bi numara verebilirsen yada İstanbul da bi dükkan adresi falan size duacı olurum yada bi şekilde bu ilaca ulaşan hanımlar lütfen banada nerden aldığınızı özelden yada burdan yazarsanız çok sevinirim şimdiden teşekkür ederim .

Merhaba yazınızı okuyunca içime umut doldu resmen 5.5 yaşında bir kızım var 2 yaşından beri alerjik bronşit kullanmadığımız ilaç kalamadı yazdığınız yazıyı okuyunca dermanalibaba yı araştırdım ama internette bi telefon bi adrese rastlayamadım hem ulaşsamda nasıl güveneceğim o kişinin gerçek olduğuna 3 senedir kızımın aylar süren öksürükleri gece uykusuzlukları bizi mahvetti artık çok zor günler geçiriyoruz yorumlara bakıncada çok sevindim sizden ricam lütfen bana dermanalibaba ya ulaşabileceğim bi numara verebilirsen yada İstanbul da bi dükkan adresi falan size duacı olurum yada bi şekilde bu ilaca ulaşan hanımlar lütfen banada nerden aldığınızı özelden yada burdan yazarsanız çok sevinirim şimdiden teşekkür ederim .

mesajınıza özelden cevap verdim buradan da eksikleri tamamliyim. derman alibaba safranboluda yaşıyor. kendim gidip bizzat ziyaret etmiştim kendisi yapıyor bu doğal ilaçları. size verdiğim numara kendi numarası içtenlikle güvenebilirsiniz umarım kızınız iyileşir

Kızlar Merhaba bu yazıyı okuyunca bende şaşırdım . Ben torunuyum :) bi sıkıntı olduğunda bana yazabilirsiniz

Merhaba dearss sendeki sıkıntılarin aynısını ben de yasiyorum su an üstelik sinava hazırlaniyorum iki gündür ayrı bir perişan oldum internetten arastirirken senin yazina denk geldim ben de derman ali babadan o karışımı almayı dusununuyorum ama sana sormak istedigim bir sey var o karisimi kullanirken ciğerlerindeki o bronsiti söktün mu oksuruk falan yaptı mi benim icin bu ayrinti önemli oksurmeden balgam atmadan gecirmek istiyorum bu dönemi
Cevap verirsen çok sevinicem

X