Alerjik astima / nefes darligina sarımsaklı karışım

betxuxl18

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2007
70
0
annemin nefes darlıgı sorunu var doktor buhar tedavisi uyguluyor ama nereye kadar... bitkisel iyi gelecek tedavi yöntemi varmı acaba kızlar...

şimdiden tesekkürler...

bendede var nefes darlıgı fakat allerjik astım olarak geçiyo
Ben fısfıslar var onlardan kullanıyodum allaha şükür iyileştim testlerde çıkan sadece ev tozu ve yün rahatsız ediyo o kadaryerimseniben
Tam olarak nefes darlıgının sebebi varsa ona göre ilacıda bildirebilirim cunku mukemmel bi ilaç daralınca bi kere sıkıyosunuz nefes açılıyo,gerci doktorlarım vermişti bana..

benim annemdede alerjik astım ve bronsit ver o kadar çok şey denedi ki
otlar,macunlar hiç bir şey fayda etmedi ben bunu daha öncede yazmıştım ama genede yazım bir macun kullandı çok faydasını gördü.
yarım kilo saf bal petekli
yarım kilo saf tereyağ (markettekiler değil köy tereyağı)
yarım kiloda sarmısak
sarmısağı dövüyorsunuz digerlerinide içine katıyorsunuz macun haline getiriyorsunuz her gün sabah aç karna 1 kaşık akşamlarıda yatmadan önce 1 kaşık yiyorsunuz çok faydası gördü tavsiye ederim

inşallah canım bu macunu kim kullandıysa memnun kaldı ama dediğim gibi bal ve tereyağ saf olmalı bir çok arıcı arıya şeker veriyor bu saf bal olmuyor alırken buna dikkat et canım

inşallah canım bu macunu kim kullandıysa memnun kaldı ama dediğim gibi bal ve tereyağ saf olmalı bir çok arıcı arıya şeker veriyor bu saf bal olmuyor alırken buna dikkat et canım

haklısın canım burası istanbul burda saf bal tereyağ bulmak zor...

araştırayım ama hiçde anlamam saf baldan sütten.. ...:1no2:

X