Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
bendede var nefes darlıgı fakat allerjik astım olarak geçiyo Ben fısfıslar var onlardan kullanıyodum allaha şükür iyileştim testlerde çıkan sadece ev tozu ve yün rahatsız ediyo o kadaryerimseniben Tam olarak nefes darlıgının sebebi varsa ona göre ilacıda bildirebilirim cunku mukemmel bi ilaç daralınca bi kere sıkıyosunuz nefes açılıyo,gerci doktorlarım vermişti bana..
benim annemdede alerjik astım ve bronsit ver o kadar çok şey denedi ki otlar,macunlar hiç bir şey fayda etmedi ben bunu daha öncede yazmıştım ama genede yazım bir macun kullandı çok faydasını gördü. yarım kilo saf bal petekli yarım kilo saf tereyağ (markettekiler değil köy tereyağı) yarım kiloda sarmısak sarmısağı dövüyorsunuz digerlerinide içine katıyorsunuz macun haline getiriyorsunuz her gün sabah aç karna 1 kaşık akşamlarıda yatmadan önce 1 kaşık yiyorsunuz çok faydası gördü tavsiye ederim
inşallah canım bu macunu kim kullandıysa memnun kaldı ama dediğim gibi bal ve tereyağ saf olmalı bir çok arıcı arıya şeker veriyor bu saf bal olmuyor alırken buna dikkat et canım
inşallah canım bu macunu kim kullandıysa memnun kaldı ama dediğim gibi bal ve tereyağ saf olmalı bir çok arıcı arıya şeker veriyor bu saf bal olmuyor alırken buna dikkat et canım