• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Alerjik astım ve gece öksürüğü

Carpediemss

La ilahe illallah
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2019
379
225
18
Merhaba arkadaşlar benim 6 yasında bi kızım var alerjik astımı var sürekli hasta oluyordu aynı zamanda bademcik.. 5 yasında bademcik ve genizeti ni aldırdık.ancak yine sürekli hasta oluyor alerji şurupları ve çiğneme tabletinin bi faydasını görmedim.dr şimdi 2 aylık hava tedavisi uyguluyor..şu an yine hasta ve hala açılmadı ciğeri gece öksürüğüne devam siz nasıl bir tedavi uyguladınız ciğerini nasıl açabilirim havayı çok sık vermiyorum eskisi gibi ondan mı yanlışım..tecrübeli anneler cvp yazarsa çok sevinirim..şimdiden teşekkürler

Altta yatan sebebi bulmalısınız. Süt ve gluten alerjisi durumu kontrol etmeyi zorlaştırıyor olabilir. Süt ürünlerini sınırlamayı, sütü tamamen kesmeyi deneyin. "Kronik ağır metal zehirlenmesi ve şelasyonu"nu mutlaka araştırın. Uzun vadede iyileşme sağlamak için fitoterapi bilen bir doktorla görüşmeye başlayın.

Altta yatan sebebi bulmalısınız. Süt ve gluten alerjisi durumu kontrol etmeyi zorlaştırıyor olabilir. Süt ürünlerini sınırlamayı, sütü tamamen kesmeyi deneyin. "Kronik ağır metal zehirlenmesi ve şelasyonu"nu mutlaka araştırın. Uzun vadede iyileşme sağlamak için fitoterapi bilen bir doktorla görüşmeye başlayın.
Alerji testi yaptırdım çıkmadı,bnde de var ama toza,kimyasallar a,ev akarına fln..daha çok hastalandığında oluyor İstanbul da daha kötü oluyordu şehir değştrdk bu yüzden,şimdi daha iyi ama yine de kuru gece öksürüğü bi türlü geçmiyor,astımdan kaynaklı sanırım tşk verdğn bilgiler için cnm araştırıcm

Back