- 13 Ağustos 2015
- 1.644
- 1.123
- 133
- 30
- Konu Sahibi birbuyuktemmuzaski
-
Ne kdar dusuncelisiniz cok tesekkur ederim. Insallah bisey yokturZannetmiyorum canım. Geç vakit olmasaydı hemşire arkadaşıma mesaj atacaktım şimdi
Randevunda varmış içini ferah tut doktor en doğrusunu söyler zaten
Ne kdar dusuncelisiniz cok tesekkur ederim. Insallah bisey yoktur
10 bucuktaRica ederim ne demek, kaçta randevunuz?
Normalde kullanmiyorum zaten doktorumun verdigi agri.kesiciyi bile icmiyorum minoseti. Fakat 3 haftadr suren ve hic gecmyn bir bas agrsydi uyuyorum uyanyrm hep bnmle tansynm yuklselip istfra etmeye baslayinca yapabilecek bseyik kalmadi. Emin olun son dkya kdr dayandm tesekkur ederm.Ayyy çok geçmiş olsun hamileyken ilaç serum pek kullanmaktn yana olmayın ben kullanmamıştm sadece doktorumun verdiği kan ilacı vitamin falan düzenli kullamdm birşey olmamıştır siz korkmayın doktorunuza gidersiniz birde o sizin içinixi ferhalatır geçmiş olsn canm
Geçmiş olsumNormalde kullanmiyorum zaten doktorumun verdigi agri.kesiciyi bile icmiyorum minoseti. Fakat 3 haftadr suren ve hic gecmyn bir bas agrsydi uyuyorum uyanyrm hep bnmle tansynm yuklselip istfra etmeye baslayinca yapabilecek bseyik kalmadi. Emin olun son dkya kdr dayandm tesekkur ederm.
10 bucukta
Cok sukur ikiside cok iyi dedi kalp atislari hareketleri gunlerinden bile ondeler. Birine kiz bile dedi :)Ne dedi?
Cok sukur ikiside cok iyi dedi kalp atislari hareketleri gunlerinden bile ondeler. Birine kiz bile dedi :)
öncelikle gözünüzaydın bebişler sağlıklıymışKizlar bas agrisindan acile gttim ve serum taktilar parol. Yaninada ek mide bulantisi icin taktilar. Fakat bir anda fenalastm iclerinden birine alerjim varmis. Igne falan yaptilar Bebeklerime bisey olmusmudur ki. Doktor o senin alerjn bebeklerin degil bisey olmaz dedi ama ben korkuyorum yarin randevu aldm doktoruma ama bisey olmusmudur korkusu gitmiyor benden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?