Alerji

birbuyuktemmuzaski

Her nasip vaktine esirdir.
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2015
1.644
1.123
133
30
Kizlar bas agrisindan acile gttim ve serum taktilar parol. Yaninada ek mide bulantisi icin taktilar. Fakat bir anda fenalastm iclerinden birine alerjim varmis. Igne falan yaptilar Bebeklerime bisey olmusmudur ki. Doktor o senin alerjn bebeklerin degil bisey olmaz dedi ama ben korkuyorum yarin randevu aldm doktoruma ama bisey olmusmudur korkusu gitmiyor benden.

Zannetmiyorum canım. Geç vakit olmasaydı hemşire arkadaşıma mesaj atacaktım şimdi
Randevunda varmış içini ferah tut doktor en doğrusunu söyler zaten

Ayyy çok geçmiş olsun hamileyken ilaç serum pek kullanmaktn yana olmayın ben kullanmamıştm sadece doktorumun verdiği kan ilacı vitamin falan düzenli kullamdm birşey olmamıştır siz korkmayın doktorunuza gidersiniz birde o sizin içinixi ferhalatır geçmiş olsn canm

Normalde kullanmiyorum zaten doktorumun verdigi agri.kesiciyi bile icmiyorum minoseti. Fakat 3 haftadr suren ve hic gecmyn bir bas agrsydi uyuyorum uyanyrm hep bnmle tansynm yuklselip istfra etmeye baslayinca yapabilecek bseyik kalmadi. Emin olun son dkya kdr dayandm tesekkur ederm.

Geçmiş olsum

öncelikle gözünüzaydın bebişler sağlıklıymış
novaljin karıştırıyorlar içine.benim ona allerjim var.vucudum yüzlerce arının içinde kalmış gibi şişiyor heryeri.sizin de novaljine allerjiniz olabilir

Annemde novalcin ve minoset içtiğinde olmuştu iki kez. Şuan hiç ağrı kesici kullanamıyor neler olduğunu kestiremiyorumuz. Siz de dikkat edin agrı kesici konusunda üstelik hamilesiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…