Alerji

Damlacik

Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2023
168
40
31
İyi akşamlar herkese. 3 aylık bebeğimde çoklu gıda alerjisi var fakat ben emzirmiyorum alerji karşıtı mama ile beslenmesine rağmen alerji sebepli hırıltılı nefesi bitmedi henüz bu durumu yaşayan var mı geçmiyor mu hırıltı

Ne kadar zamandır kullanıyorsunuz. Ben emziriyorum diyet yapıyorum 7 aylık hala geçmedi. Normlde mamayı kullandıktan 2 hafta sonra belirtiler düzelmeye başlar diyorlardi .

Ne kadar zamandır kullanıyorsunuz. Ben emziriyorum diyet yapıyorum 7 aylık hala geçmedi. Normlde mamayı kullandıktan 2 hafta sonra belirtiler düzelmeye başlar diyorlardi .
2 aya yaklaştık alerjik bir besin almadığı için geçmesi lazımdı anlayamadım bende

Bebeğiniz hareketli bir bebek mi benim bebeğim çok hareketli alerjisine bağlıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…