Alerji

Ebrushn

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Mart 2019
76
13
88
32
Merhaba anneler 13 aylık oğlumun vücudunda 2-3 gündür kızarıklıklar ve sivilceye benzer noktalar çıktı. Doktora görürdük alerji dedi bir şurup ve losyon verdi 2 gündür kullanıyorum ama geçmedi neden acaba yardımcı olur musunuz

Farkli biseyler yedimi bu ara?siz besliyosaniz sizmi farkli beslendiniz acaba?deterjan mi degistirdiniz?

Yok aslında hiç bir şey değiştirmedik yediğimiz bir şeyi de fark edemedim doğrusu. Yani her zamankinden farkli bir şey yemiyoruz ikimiz de ama bilemedim. Özellikle yüzünde çoğaldı

Yok aslında hiç bir şey değiştirmedik yediğimiz bir şeyi de fark edemedim doğrusu. Yani her zamankinden farkli bir şey yemiyoruz ikimiz de ama bilemedim. Özellikle yüzünde çoğaldı
Doktor daha iyi bilir tabiki ama popo kismindan baslarsa el ayak hastaligi,su çicegi diyorlar hep peki bunlardan şüphelendimi doktor

Yok öyle bir şey söylemedi zaten poposunda yok yüzünde kol ve bacağında var hala

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…