Çocuk Hastalıkları Alerji

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

melek annem

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2020
4
1
31
Merhaba hanımlar,benim kızım 2 buçuk yaşında.başta olmak üzere el bileğinden dirseğe kadar bir iki tane küçük isilik oluştu.bir kaç saat sonra bu yayılmaya başladı günden güne fazlalaştı ve kaşımaya başladı.sonra ayak bileklerinde de yayıldı.gündüz uyutup uyandığında lamba gibi parlıyorlar .kaşıntısı başlıyor gece de aynı şekilde.korona vürüsünden dolayı hastaneye götürmek istemedim korktum açıkçası geçer,geçici bir durum dedim ama birtürlü geçmek bilmedi geceleeri artık uyuyamaz oldu kaşımaktan yavrum😢doktora götürdük krem be şurup verdi normal alerjik bir duruumdan kaynaklı dedi evde takip edin dedi.gözlemlediğim kadar çikolata yada yumurta verirken oluyor .ama şöyle bir şey de vermediğim zamanlarda da Kaşşıntı ve kızarıklık oluşuyordu kafam çok karıştı işin içinden çıkammaz oldum ne verip ne vermeyeceğimi bilemedim.daha kötüsü Rabbim tüm çocuklarımızı korusun. kötü hastalık habercisi olmasından da korkmaya başladım.sizlerde böyle bir durumla karşılaştınızmı yardımcı olursanız sevinir.şimdiden teşekkürler🙏

Bunlar ilk cıktıgı hafta
Sonra diğer kolunada yayıldı. Ilaclardan sonra bıraz söndü. Ama sımdi ara ara kollarında yine cıkıyor ve gece kaşınıyor. Tşk hanımlar

Eklentiler

• 0BB688DC-7E5F-4FF6-A273-0BDED34B1A1E.jpeg
    0BB688DC-7E5F-4FF6-A273-0BDED34B1A1E.jpeg
    69,5 KB · Görüntüleme: 217
  • CD6BEA5F-FAAC-4388-9D2D-6BEFCF5699E1.jpeg
    CD6BEA5F-FAAC-4388-9D2D-6BEFCF5699E1.jpeg
    74,2 KB · Görüntüleme: 126
  • 0C9BA4E2-D164-45E4-A698-7D6722E63904.jpeg
    0C9BA4E2-D164-45E4-A698-7D6722E63904.jpeg
    73,3 KB · Görüntüleme: 113
Hazır gıdayı, şampuan gibi doğal olmayan temizleyicileri, kremleri, losyonlari yani kimyasal iceren her şeyi çıkarın hayatınızdan. Çamaşır suyu gibi kokusu dağılan deterjan kullanmayın. Giysilerini boronla yikayabilirsiniz. Süt ürünleri, tropikal meyve, kuruyemiş, salça, cikolata vermeyin 3 hafta. Alerji ise bunları uygulayabilirseniz en cok 3 hafta içinde iyileşmeye başlar. Ayrıca aşı detoksu konusunu araştırın, detoksa başlayın, çok hızlı sonuç alırsınız, tecrübeyle sabit.

Hazır gıdayı, şampuan gibi doğal olmayan temizleyicileri, kremleri, losyonlari yani kimyasal iceren her şeyi çıkarın hayatınızdan. Çamaşır suyu gibi kokusu dağılan deterjan kullanmayın. Giysilerini boronla yikayabilirsiniz. Süt ürünleri, tropikal meyve, kuruyemiş, salça, cikolata vermeyin 3 hafta. Alerji ise bunları uygulayabilirseniz en cok 3 hafta içinde iyileşmeye başlar. Ayrıca aşı detoksu konusunu araştırın, detoksa başlayın, çok hızlı sonuç alırsınız, tecrübeyle sabit.

X