- 5 Mayıs 2020
- 4
- 1
- 31
- Konu Sahibi melek annem
Merhaba hanımlar,benim kızım 2 buçuk yaşında.başta olmak üzere el bileğinden dirseğe kadar bir iki tane küçük isilik oluştu.bir kaç saat sonra bu yayılmaya başladı günden güne fazlalaştı ve kaşımaya başladı.sonra ayak bileklerinde de yayıldı.gündüz uyutup uyandığında lamba gibi parlıyorlar .kaşıntısı başlıyor gece de aynı şekilde.korona vürüsünden dolayı hastaneye götürmek istemedim korktum açıkçası geçer,geçici bir durum dedim ama birtürlü geçmek bilmedi geceleeri artık uyuyamaz oldu kaşımaktan yavrumdoktora götürdük krem be şurup verdi normal alerjik bir duruumdan kaynaklı dedi evde takip edin dedi.gözlemlediğim kadar çikolata yada yumurta verirken oluyor .ama şöyle bir şey de vermediğim zamanlarda da Kaşşıntı ve kızarıklık oluşuyordu kafam çok karıştı işin içinden çıkammaz oldum ne verip ne vermeyeceğimi bilemedim.daha kötüsü Rabbim tüm çocuklarımızı korusun. kötü hastalık habercisi olmasından da korkmaya başladım.sizlerde böyle bir durumla karşılaştınızmı yardımcı olursanız sevinir.şimdiden teşekkürler