- 25 Ekim 2020
- 294
- 10
- 48
- 29
- Konu Sahibi beyzaaaa123
-
Evet normal , yıllar önce ben de polen alerji testi yapmıştım aynen böyle olmuştu, eğer aşırı rahatsız hissedersen muhakkak doktora danış..Herkese merhaba bugün alerji testi yaptırdım Bir çok seye alerjim çıktı kolumun böyle olması normal mi sabah yatırdım hala geçmedi şiştiEki Görüntüle 3090324
Sizinki gıda alerji testi mi yoksa polen mi?Herkese merhaba bugün alerji testi yaptırdım Bir çok seye alerjim çıktı kolumun böyle olması normal mi sabah yatırdım hala geçmedi şiştiEki Görüntüle 3090324
Geçiş olsun çok teşekkür ederimEvet normal , yıllar önce ben de polen alerji testi yapmıştım aynen böyle olmuştu, eğer aşırı rahatsız hissedersen muhakkak doktora danış..
Benim polen Çimen kedi tüyü toza alerjim çıktı gıda yapılmadıSizinki gıda alerji testi mi yoksa polen mi?
Benimde çeşitli ağaçlara ve ev tozuna alerjim çıkmıştı ama şimdilerde gıda alerji testi de yapmam gerekiyor, her yemekten sonra alerji oluyorum nedense..Benim polen Çimen kedi tüyü toza alerjim çıktı gıda yapılmadı
Kesinlikle yaptırın bende gideceğim biraz geçsin, benimde oluyorBenimde çeşitli ağaçlara ve ev tozuna alerjim çıkmıştı ama şimdilerde gıda alerji testi de yapmam gerekiyor, her yemekten sonra alerji oluyorum nedense..
Çok geçmiş olsun, bu arada devlet hastahanesinde mi yaptınız testi ? Özeller de alerji testi yapılıyor mu , ben çok eskiden devlette yaptırmıştımKesinlikle yaptırın bende gideceğim biraz geçsin, benimde oluyor
Ne zamana kadar beklemeliyimBen de yaptırmıştım böyle olmuştu. Geçmezse doktora gidin mutlaka
Üniversite hastenesinde yaptırdım evet özellerde yapıyorÇok geçmiş olsun, bu arada devlet hastahanesinde mi yaptınız testi ? Özeller de alerji testi yapılıyor mu , ben çok eskiden devlette yaptırmıştım
Benimki 2 güne geçmişti. Çok kaşıntı, vücudunuzun başka yerlerinde de döküntü falan olursa gidersinizNe zamana kadar beklemeliyim
Benimki 2 güne geçmişti. Çok kaşıntı, vücudunuzun başka yerlerinde de döküntü falan olursa gidersiniz
Tamamdır çok teşekkür ederimmBenimki 2 güne geçmişti. Çok kaşıntı, vücudunuzun başka yerlerinde de döküntü falan olursa gidersiniz
Acile gitsem olur muBenimki 2 güne geçmişti. Çok kaşıntı, vücudunuzun başka yerlerinde de döküntü falan olursa gidersiniz
Acile gitsem olur mu
Tamamdır teşekkür ediyorumEvet olur alerji için iğne yaparlar zaten ama sonrası için yine poliklinikte muayene olmanızı söyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?