• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

alerji testi yaptırmadım korkuyorum

limoncu28

Guru
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2013
7.132
4.597
398
sanırım cogu seye alerjim var ve artık fazlaca belli etmeye basladı kendini kollarımda ve bacaklarımda felaket bi kasıntı var

netten simdi baktm ajerli testi nasıl yapılır diye
türkiyede anca cok özel yani pahalı kliniklerde iyisi yapılır ve anlasılırmıs

digerleri once damla kol icine sonrada biseyle cok bastırıyolarmıs videosunuda izledim

acıkcası korktum ya iz kalırsa kol iclerimde cünkü baya jilet cekmis gibi oluyo

daha once alerji testi yaptıran varsa nasıl yapıldıgını yazarmı bide ücretleri nedir....

aslında süt ajerlim varmı acaba bunu düsündüm gerci cocukken olmayan eriskinlikte olurmu onuda bilmem ama

sanırım cogu seye alerjim var ve artık fazlaca belli etmeye basladı kendini kollarımda ve bacaklarımda felaket bi kasıntı var

digerleri once damla kol icine sonrada biseyle cok bastırıyolarmıs videosunuda izledim

daha once alerji testi yaptıran varsa nasıl yapıldıgını yazarmı bide ücretleri nedir....

Devlet ve üniversite hastanelerinde de yapılıyor
İz de kalmıyor merak etmeyin

Bende de çogu şeylere alerjim var sizin pahalı dediğiniz Yanlış hatırlamıyorsam York testi diğer normal alerji testi için kolumuza çeşitli iğne batırıyorlar İşte polen,ağaç ,bitki. Vb kollarımızda şişme kabarcık oluyorsa evet var demek oluyor bunda korkulucak birşey yok

aslında süt ajerlim varmı acaba bunu düsündüm gerci cocukken olmayan eriskinlikte olurmu onuda bilmem ama
Ben de en çok çilek yedim mi kasiniyorum ve kabariyorum birde çimenlik yerlerde. Sonradan da cikabilir bir tanıdığımın yıllar sonra domates alerjisi çıkmış.

Mesela benim doktorum evde süs eşyası,bitki ,hayvan beslememi söyledi halı bile kullanma dedi

Canim tek tek igneyle enjekte ediyorlar ancak universitelerde bile cok az kismi karsilaniyor.Iz kalmiyor tabikide sadece 3 4 gun kizariklik.Mesela diyelim 30 tane denediler ustunu bantliyolar numara yaziyolar koluna her igne icin.1 2 gun sonra aciyorlar eger kizariksa o maddelere alerjin olmus oluyor.

Ayrica alerji gercekten tehlikeli.Ben bir kere tam anaflaksik sok gecirmek uzereyken hastaneye yetistim.Sabah uyandigimda taninmaz haldeydim yuzum abartisiz balon gibiydi agzim burnum birbirine karismisti.Bence hic ihmal etme hemen git en azindan alerji hapi verirler korur seni

Ben de en çok çilek yedim mi kasiniyorum birde çimenlik yerlerde. Sonradan da cikabilir bir tanıdığımın yıllar sonra domates alerjisi çıkmış.
Benim kaşıntı ile kabarcık oluyor vücudumda özellikle sonbaharda yağmur yağdıysa çimenlik bir yerden geceyim hemen ortaya çıkar hayvan tüyleri nefes almamı engeller her yerim kabarır içleri su toplar felaket olurum

Devlet ve üniversite hastanelerinde de yapılıyor
İz de kalmıyor merak etmeyin
Öylemi bende yaptırmak istiyorum öğrendiğim iyi oldu mesela halsizlik veya mutsuzluk gibi şeylere etkisi oluyormuş yanlış bilmiyorsam
is

isimiz devlete kaldıysa ooo 1 ay sonra randevu verirler bide devlette ki doktora gidiyosa ameliyat haric pek ilgilenmiyolar özel varsa bildiginiz isim alabilirmiyim
Tipik limoncu kızlar yapmayın ya devlet hastanesi önerilirmi limoncuya :KK48: konun nezaman kapanır acaba :KK53:

Canim tek tek igneyle enjekte ediyorlar ancak universitelerde bile cok az kismi karsilaniyor.Iz kalmiyor tabikide sadece 3 4 gun kizariklik.Mesela diyelim 30 tane denediler ustunu bantliyolar numara yaziyolar koluna her igne icin.1 2 gun sonra aciyorlar eger kizariksa o maddelere alerjin olmus oluyor.

Ayrica alerji gercekten tehlikeli.Ben bir kere tam anaflaksik sok gecirmek uzereyken hastaneye yetistim.Sabah uyandigimda taninmaz haldeydim yuzum abartisiz balon gibiydi agzim burnum birbirine karismisti.Bence hic ihmal etme hemen git en azindan alerji hapi verirler korur seni
Neye karşı var alerjiniz?

Öylemi bende yaptırmak istiyorum öğrendiğim iyi oldu mesela halsizlik veya mutsuzluk gibi şeylere etkisi oluyormuş yanlış bilmiyorsam

Tipik limoncu kızlar yapmayın ya devlet hastanesi önerilirmi limoncuya :KK48: konun nezaman kapanır acaba :KK53:
Nasıl yani konu sahibi sorunlu bir insan mı ?

Benim kaşıntı ile kabarcık oluyor vücudumda özellikle sonbaharda yağmur yağdıysa çimenlik bir yerden geceyim hemen ortaya çıkar hayvan tüyleri nefes almamı engeller her yerim kabarır içleri su toplar felaket olurum
Pikniğe denize gittiğim de ağaç ve yesillikten ötürü hemen kaşınmaya başlarım eve gelinceye kadar kıpkırmızı olurum.

Back
X