• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları alerji testi yaptıran varmı

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

afranaz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2009
43
0
86
40
Ankara
mrb arkadaşlar.benim kzımın sürekli burnu tıkanıyo.gece yatınca çok öksürüyo .öksürüp öksürüp kusuyo.böyle 2 gün iyi sonra yine.çocuk dr.zacık soğuk algınlığı dedi bizlik bi durum yok dedi.balgam söktürücü verdi birde kbb ye gidin dedi.gittik o da önemli bir durum olmadğını balgamı olduğunu söledi birde alerji testi yaptırın belki bünyesi alerjiktir dedi.neye alerjisi olabilir bilmiyorum.yaptırsammı acaba.bana sadece balgam gibi geliyo.galiba bağışıklığı zayıf sık hastalanıyo.alerjide bişey çıkmazsa bağışıklık güçlendirici bişeyler kullanıcam.böyle bir durumla karşılaşan varmı ne önerirsiniz.teşk.

mrb arkadaşlar.benim kzımın sürekli burnu tıkanıyo.gece yatınca çok öksürüyo .öksürüp öksürüp kusuyo.böyle 2 gün iyi sonra yine.çocuk dr.zacık soğuk algınlığı dedi bizlik bi durum yok dedi.balgam söktürücü verdi birde kbb ye gidin dedi.gittik o da önemli bir durum olmadğını balgamı olduğunu söledi birde alerji testi yaptırın belki bünyesi alerjiktir dedi.neye alerjisi olabilir bilmiyorum.yaptırsammı acaba.bana sadece balgam gibi geliyo.galiba bağışıklığı zayıf sık hastalanıyo.alerjide bişey çıkmazsa bağışıklık güçlendirici bişeyler kullanıcam.böyle bir durumla karşılaşan varmı ne önerirsiniz.teşk.

geçmişolsun. bence alerji testi yaptırın. ben küçükken uzun süre astım-alerji tedavsi gördüm. dikat edin. isterseniz göğüs hastalıkları doktoruna da gidin çünkü astım bronşit alerji rahatsızlıkları çok arttı. ve bebeklikten başlama durumları artışta. bence düzgünce her şeyine baktırın. bişey yoksa da içiniz rahat eder

cnm benim 2 oğlumda öleydi hatta daha ileri boyutta kaç sefer hastanede tattılar alerjik bronşit dedi doktor alerji testi yaptırdım büyük oğluma hiç bişey çıkmadı ama daha snr öğrendimkji 3 yaşındn snr anlaşılabiliyomuş alerjisi varmı yokmu.benim büyük oğlum 3 yaşında ama testte çıkmadı daha snr tekrar yaptırıcam küçüğüde bebek daha 9 aylık onunki bu dönemde anlaşılmazmış

cnm benim 2 oğlumda öleydi hatta daha ileri boyutta kaç sefer hastanede tattılar alerjik bronşit dedi doktor alerji testi yaptırdım büyük oğluma hiç bişey çıkmadı ama daha snr öğrendimkji 3 yaşındn snr anlaşılabiliyomuş alerjisi varmı yokmu.benim büyük oğlum 3 yaşında ama testte çıkmadı daha snr tekrar yaptırıcam küçüğüde bebek daha 9 aylık onunki bu dönemde anlaşılmazmış

sğl cnm.peki geniz eti fln varmıydı.ama o da 3 yaştan sonra anlaşılıyomuş.peki 3 yaşa kadar ne yapıcaz.bi önerin varmı sanırım bağışıklığı zayıf.onun için ilaçlar varmış hiç kullandınmı.ve alerjı testi sonrası sonuca göre ilaç fln mı kulllandınız düzeldimi .tşkkürlr

sğl cnm.peki geniz eti fln varmıydı.ama o da 3 yaştan sonra anlaşılıyomuş.peki 3 yaşa kadar ne yapıcaz.bi önerin varmı sanırım bağışıklığı zayıf.onun için ilaçlar varmış hiç kullandınmı.ve alerjı testi sonrası sonuca göre ilaç fln mı kulllandınız düzeldimi .tşkkürlr

hayır cnm geniz eti yok herhangi bi ilaç kullanmadım sık sık hastalanıyolar sürekli hastanede yatıp çıkıyolar bende napıcağım konusunda şaşırmış durumdayım sadece çok dikkat etmek gerekiyo herşeyden sakınmak gerekiyo ne kadar koruyabilirsek artık..

3 yaşından önce anlaşılmıyor madem bizden niye istediler bu testleri.kim dedi anlaşılmıyor diye.doktor mu yoksa burdan bi yerden mi okudunuz

3 yaşından önce anlaşılmıyor madem bizden niye istediler bu testleri.kim dedi anlaşılmıyor diye.doktor mu yoksa burdan bi yerden mi okudunuz

cnm bana doktorum bişey sölemedi bende gidip yaptırdım bişey çıkmadı ama bişeye alerjisi olduğu kesin heryeri kabarmış durumda ufacık şeylerde tıkanıyo kusuyo öksürük krizine giriyo ama ne olduğu belli deil doç.bi doktorumuz var o söledi alerjik oldugunu ama nezaman test yaptırmak lazım ona sormadım bi akrabamızda aynı şekilde gidip yaptırmış onunkide 2 yaşında onadada bişey çıkmamış doktoruda 3 yaşından önce çıkmaz daha snr tekrar yaptırın demiş ordan biliyorum.daha snr başkalarındanda duydum bunu

Back