Face'te kaç aydır bekliyorum onaylamadılar.9aylık oldu.İstanbulda değiliz ama burda en iyi çocuk doktoruna götürdük 3,5aylıkken teşhisi koydu tedaviye başladık.egzemaları geçti.kilo aldı mamayla ama artık mamada yetmiyor ek gıdaya geçmesi lazım.doktor sebze meyve verin dedi 1 yaşına kadar.her ay gittiğimde soruyorum vereceğin sebze yada meyveyi yanağına sür bişey olmazsa yedirebilirsin dedi.Facede gecte olsa uye yaparlar. Dernek uyeliği hangi dernek olursa olsun tc kimlik nosu vs ile yapılır.
Bebeğiniz kaç aylık? İstanbuldaysanız Fügen Çullu bu konunun en iyisidi ona gidin
yeşil mercimeği çok iyi haşladım ama denemekten korktum.çatalla ezince sanki dış kabuğu ayrıştı,boğazında kalır diye korktum.zaten en ufak Bi öksürüşünde 3-4 saattir yediği her şeyi oluk oluk kusuyor.kıymaya yarın başlayacağım teşekkür ederim.Meyve sebze değil ki sadece
Et yemesi lazım artık
En guvenılır temiz yerden kuzu kıyma alın, sabah makina temizken üçkere çektirin günde 1 çaykaşığı ile başlayıp yavaş yavaş arttırın. 1 buyukcecevız kadar yemesi gereiyor gunde. Cok çok iyi pişirin mutlaka.
Balık tavuk için erken daha onları hiç denemeyin bile ama kuzu eti alerji yapmaolasılığı düşük.
Bakliyatlardan yesil mercimek, bulgur, organik (mümkünse) alıp yine aynışekilde
çokiyi pişirip 1 caykaşığı baslayıp 1-2 yemek kaşığına kadar çıkabilşrsiniz.
geç cevap verdiğim için kusura bakmayın bebek uyanınca beni sürekli yanında tutmak istiyorMeyve sebze değil ki sadece
Et yemesi lazım artık
En guvenılır temiz yerden kuzu kıyma alın, sabah makina temizken üçkere çektirin günde 1 çaykaşığı ile başlayıp yavaş yavaş arttırın. 1 buyukcecevız kadar yemesi gereiyor gunde. Cok çok iyi pişirin mutlaka.
Balık tavuk için erken daha onları hiç denemeyin bile ama kuzu eti alerji yapmaolasılığı düşük.
Bakliyatlardan yesil mercimek, bulgur, organik (mümkünse) alıp yine aynışekilde
çokiyi pişirip 1 caykaşığı baslayıp 1-2 yemek kaşığına kadar çıkabilşrsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?