alerji oksurugu oglumu cok zorluyor:(

ayfersmu

Guru
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2009
1.992
3
Arkadaslar oglum feci oksuruyor iki haftadir.ama oyle boyle degil iki dakikada bir honkur honkur.uykuda ozellikle.griple basladi ilaclar fayda etmedi.burun akintisida ek.doktor alerji dedi zyrtec,ventolin,avamys burun spreyi verdi.hayat kalitesini olumsuz etkiliyor yazik kucucuk caniyla bu oksuruk.doktor iki hafta disari cikarma dedi mi bide.alerji testide yapilmiyormus yasi ufak diye.basinda bu dert olan yada geciren var mi?neler yaptiniz?

derdimiz ortak canım benim kızım da 26 aylık ve 4-5 gündür kuru öksürükle başladı sonra burun akıntısı sonra da ateş,dr götürdük bahar alerjisiyle birlikte nezle dedi,bize de ventolin,deloday ve benical verdi bu aralar dışarı çıkarma polenler sabah ve öğle saatlerinde çok yoğun oluyor ancak akşamüstü çıkabilir dedi,henüz kontrole götürmedim ama öksürüğü daha da şiddetlendi daha hırıltılı ve sanki balgam çıkaracakmış gibi öksürüyor.bir iki gün daha beklicem geçmezse tekrar götürcem..

evet canim cok gecmis olsun sizede gecmis olur diyim yada.dedigin gibi polenler cokmus zaten gozle gorulur vaziyette.bir doktor avamys burun spreyini sik her aksam dedi biri sikma dedi.bende sikmiyorum.sadece ventolin ve alerji ilacini veriyorum.gecede buhar makinasiyla buhar yapmaya basladim.azaldi ama hala var fazlasiyla oksuruk ve burun akintisi malesef.bu arada gecen agaclik alanda inanilmaz azdi oksuruk demek ki agaclardan dedik.

Merhaba. Ben de derdime bir care arıyorum. Cocuğum alerji olmuş ve 4 gündür cok fena oksuruyor. Doktoru önce alerji tedavisi verdi ama öksürük şiddetlenince antibiyotik başladı. Nefes alamıyor öksürükten uyuyamiyor. Sizinkiler nasıl oldu?

Merhaba. Ben de derdime bir care arıyorum. Cocuğum alerji olmuş ve 4 gündür cok fena oksuruyor. Doktoru önce alerji tedavisi verdi ama öksürük şiddetlenince antibiyotik başladı. Nefes alamıyor öksürükten uyuyamiyor. Sizinkiler nasıl oldu?

10 günü geçti alerji ilaçları kullanıyorum kızıma ama hiç düzelmedi öyle bi öksürüyor ki kusacak zannediyorum,dr polenlerden dolayı bahar alerjisi dedi antibiyotik vermedi bize size ne dedi acaba hangi ilaçları verdi.?

ben çok küçükken geçirmiştim hala bile etkisi var alerjik astımdım annemler hiç uyumazmış ben uyurken gece çok taşınmışız hastanelere
hatta ozaman alerji testi için adanaya gidiyorduk herşeyim pamuktu böle terlemiyim diye annem çok uğraşırdı hani her çocuk terler ama alerjik astım olunca tıkanıyordum ben annem özel ter fanilası getirtmişti bana hatta ilaç olarakta ventolin kullanıyordum halada arada tıkandımmı kullanırım
Allah hepinizin yardımcısı olsun inşallah çok ilerlemeden hepimizin çocuğu iyileşir

meleğim de alerji oldu. hatta bez bile popsunda pişik yapıyor. öksürmekten bitap dustu. ılık sut verınce de balgam oluşuyor. napmalıyım=??

Bizde de var aynı sıkıntı.
Her ne kadar alerji testleri yapılsa da 4 yaşından önce ne yazık ki sağlıklı bir sonuç alınamıyormuş.
Biz ventolin ve pulmicort tedavisi yapıyoruz hemen dediğiniz gibi olduğunda.
Özellikle mevsim geçişlerinde kötü oluyor.
ki kez ağır geçirdi. Hastaneye aldılar 1 er hafta.
Çok zor gerçekten.. Dayanamıyorum öksürmesine ve o ciğerlerinden gelen kötü sese.
Allah şifalar versin..

X