• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Alerji maması

Kemalim yapmaz

gün ola,devran döne,umut yetişe...
Pro Üye
Anneler Kulübü
31 Mayıs 2022
294
905
33
Bebeğim 9 aylık olacak kusma ve besin reddi şikayetlerimizden dolayı doktor bu mamayı verdi fakat içirmek mümkün değil bu konuda tavsiyelerinize ihtiyacım var pregominsyneo_52682.png

Bebeğim 9 aylık olacak kusma ve besin reddi şikayetlerimizden dolayı doktor bu mamayı verdi fakat içirmek mümkün değil bu konuda tavsiyelerinize ihtiyacım varEki Görüntüle 3149034
Canım bu acı bir mama bildiğim kadarıyla
Tadına baksana sende bir

Hipp evolvia sma da alerjiye özel mama üretimi var ise onlar daha lezzetli yumuşak içim.
Onları bir gözden geçir

Bebeğim 9 aylık olacak kusma ve besin reddi şikayetlerimizden dolayı doktor bu mamayı verdi fakat içirmek mümkün değil bu konuda tavsiyelerinize ihtiyacım varEki Görüntüle 3149034
Malesef alerji mamalarinin hepsi bu sekilde besin alerjinizmi var ondan mi verdi bunu? Doktorunuza sorun icine pekmez katip verebilirsiniz eger olur derse o tat verir biraz ama danisin mutlaka

Alerjisi olabilir dedi, şimdi mamayı değiştirme şansım yok. Hastane çok çok uzak bu mamayı vermem gerekiyor ama benim bebek normalde de besin reddi olduğu için bu mamayı hiç içmiyor. Ne yapacağımı şaşırdım

Alerjisi olabilir dedi, şimdi mamayı değiştirme şansım yok. Hastane çok çok uzak bu mamayı vermem gerekiyor ama benim bebek normalde de besin reddi olduğu için bu mamayı hiç içmiyor. Ne yapacağımı şaşırdım

Bizim de süt alerjimiz vardı 9-10 aylık gibi golden goat keçi sütlü mamaya geçtik. Onu tolere edebiliyor ve tadı harika. Bayılarak içiyor.

Back