Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebeğim 9 aylık olacak kusma ve besin reddi şikayetlerimizden dolayı doktor bu mamayı verdi fakat içirmek mümkün değil bu konuda tavsiyelerinize ihtiyacım var
Bebeğim 9 aylık olacak kusma ve besin reddi şikayetlerimizden dolayı doktor bu mamayı verdi fakat içirmek mümkün değil bu konuda tavsiyelerinize ihtiyacım varEki Görüntüle 3149034
Bebeğim 9 aylık olacak kusma ve besin reddi şikayetlerimizden dolayı doktor bu mamayı verdi fakat içirmek mümkün değil bu konuda tavsiyelerinize ihtiyacım varEki Görüntüle 3149034
Malesef alerji mamalarinin hepsi bu sekilde besin alerjinizmi var ondan mi verdi bunu? Doktorunuza sorun icine pekmez katip verebilirsiniz eger olur derse o tat verir biraz ama danisin mutlaka
Alerjisi olabilir dedi, şimdi mamayı değiştirme şansım yok. Hastane çok çok uzak bu mamayı vermem gerekiyor ama benim bebek normalde de besin reddi olduğu için bu mamayı hiç içmiyor. Ne yapacağımı şaşırdım
Alerjisi olabilir dedi, şimdi mamayı değiştirme şansım yok. Hastane çok çok uzak bu mamayı vermem gerekiyor ama benim bebek normalde de besin reddi olduğu için bu mamayı hiç içmiyor. Ne yapacağımı şaşırdım