• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Alerji "ler" le başım dertte :(

Souldfly

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2015
1.421
1.417
133
31
Merhaba arkadaşlar bi bilgisi olan ya da benimle aynı durumda olan ve ya bi dr falan varsa bilgilendirebilir diye yazıyorum.
'Doktora tabiki gittim ama herhangi bir çözüme ulaşamadık'
Çok fazla alerjim var herşeye resmen alerjim var geçenlerde neredeyse ölüyordum:(
Şeftali, patlıcan, domates, yumurta, bal, kivi, acı olan herşey, fıstık, penisilin içeren herşey, arı sokması, sivrisinek sokması, güneş, polen, tarçın, çikolata:(
Aklıma gelen bu kadar :(
Geçen gün salep içeyim dedim tarçın varmış içinde anında dilim kaşınmaya başladı dudaklarım şişti dilim şişmeye başlamıştı ki alerji ilaç iğne hemen 1 saat sonra geçti.
Dün akşam bir 2 tane fıstık yiyim dedim bütün vücudum böyle baloncuk baloncuk kabardı kaşınmaktan uyuyamadım :(
Patlıcan ve domates yediğimde anında dudaklarım şişer ve acayip ağrı yapıyor, sanki dudağımı açıp içine taş doldurup kapatıyorlar.
"Bu arada bu fıstık ve tarçın yeni gelişti daha önceden yoktu şaşırdım"
Vs vs varmı bu sorunları yaşayan ya da bir çözüm bulan.
'Şimdi yeme diyenler olacak zaten yemiyorum ama herşeyin içine ne kattıklarını bilemiyorsun ve ayrıca toplum içinde arkadaşlarda akrabalarda gittiğimde onu yiyemem şu var bunu yiyemem bu var demekten sonrasında alerjilerle uğraşmaktan biraz yoruldum sanırım'

Merhaba arkadaşlar bi bilgisi olan ya da benimle aynı durumda olan ve ya bi dr falan varsa bilgilendirebilir diye yazıyorum.
'Doktora tabiki gittim ama herhangi bir çözüme ulaşamadık'
Çok fazla alerjim var herşeye resmen alerjim var geçenlerde neredeyse ölüyordum:KK43:
Şeftali, patlıcan, domates, yumurta, bal, kivi, acı olan herşey, fıstık, penisilin içeren herşey, arı sokması, sivrisinek sokması, güneş, polen, tarçın, çikolata:KK43:
Aklıma gelen bu kadar :KK43:
Geçen gün salep içeyim dedim tarçın varmış içinde anında dilim kaşınmaya başladı dudaklarım şişti dilim şişmeye başlamıştı ki alerji ilaç iğne hemen 1 saat sonra geçti.
Dün akşam bir 2 tane fıstık yiyim dedim bütün vücudum böyle baloncuk baloncuk kabardı kaşınmaktan uyuyamadım :KK43:
Patlıcan ve domates yediğimde anında dudaklarım şişer ve acayip ağrı yapıyor, sanki dudağımı açıp içine taş doldurup kapatıyorlar.
"Bu arada bu fıstık ve tarçın yeni gelişti daha önceden yoktu şaşırdım"
Vs vs varmı bu sorunları yaşayan ya da bir çözüm bulan.
'Şimdi yeme diyenler olacak zaten yemiyorum ama herşeyin içine ne kattıklarını bilemiyorsun ve ayrıca toplum içinde arkadaşlarda akrabalarda gittiğimde onu yiyemem şu var bunu yiyemem bu var demekten sonrasında alerjilerle uğraşmaktan biraz yoruldum sanırım'
geçmiş olsun,allah şifa versin🙏bende de alerji var üç yıldırda yoğun şekilde..hastanede bile yattım.ölümden döndüm.alerji çok önemli bir hastalık.imkanınız varda doktora gidip alerji testleri yaptırıp neye alerjiniz olduğunu öğrenebilirsiniz.biraz maliyetli...onun dışında kendi kendinizin doktoru olucaksınız.hep kendinizi gözlemleyim.güneşe çıkınca hapşırıyorsanız mesela güneş koruyucu şapka gözlük kullancanız.bir meyve sebze yada ilaç içtiğinizde kendinizi gözlemliceksiniz.kimyasallarsan uzak durcanız.yumuşatıcı parfum koku şampuan vs imkanınız ölcüsünde doğal katkısız kullancanız yada kullanmıcanız.paketli hiçbir ürün kullanmıcanız.marketten hiç bişey almıcanız.kısacası zor bir hastalık ama bizim gibi çok insan var.dikkat ederseniz sorunsuz yaşamıyorsunuz🙏👍ben bunları yapmazsam ayda bir acile gidip hava alıyorum..haa birde acil durumlar için çantanızda alerji hapınız olucak hep✌️😉

Back