- 10 Haziran 2022
- 92
- 94
- 31
- Konu Sahibi Ogretmen27
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İge değeri normali 0,35 altı süt biraz yüksek çıkmışOglumun alerji kan testi sonucuna bakabilir misiniz.deride bi sey cikmadi
Sut urunu tuketince yuzunde egzema oluyor.bazen de fiskirarak kusuyo
Cok tesekkurler. Yarin alerji doktoruna randevumuz var ayrintili bilgi verir inşallah .İge değeri normali 0,35 altı süt biraz yüksek çıkmış
Meraba başka hangi belirtileri var bnmde oğlumda var sanki internette okudum kulak arkası egzama yüzde geçmeyen sivilce ve sümüksü kaka diye bunlar var ama hiç düşünmedm doktora randevm daha çok var . Kakası coğunluk oyleydi hani burnu aktıgndndır diye düşündm kakasını kulak arkasıda çok hafifti iyice ilerledi sivilceler de herhalde öpmektn ddm hatta sormustm doktora geçer demişti geçiştrmiştiOglumun alerji kan testi sonucuna bakabilir misiniz.deride bi sey cikmadi
Sut urunu tuketince yuzunde egzema oluyor.bazen de fiskirarak kusuyor
Meraba başka hangi belirtileri var bnmde oğlumda var sanki internette okudum kulak arkası egzama yüzde geçmeyen sivilce ve sümüksü kaka diye bunlar var ama hiç düşünmedm doktora randevm daha çok var . Kakası coğunluk oyleydi hani burnu aktıgndndır diye düşündm kakasını kulak arkasıda çok hafifti iyice ilerledi sivilceler de herhalde öpmektn ddm hatta sormustm doktora geçer demişti geçiştrmişti
Kilosu normal nadir kusuyo öyle kanda yol inşallah yoktur bsyKilo alımında problem yoksa kusmuyorsa kakada kan yoksa alerjinin üzerine gidilir. Doktorunuz doğrusunu yapmış
Anladım çok teşekkür ederimMukuslu kaka bizde de vardi ama oyle cok gazli huzursuz degildi.iki aylikken yanaginda egzema basladi bi de surekli kusuyordu fiskirarak.
Kilo alimi cok yavas ilerliyordu.biz net olarak ek gidaya gecince anladik.yogurt ve peynir yedikten sonra fiskirarak kusuyordu.mama denedik mamadan sonra da cok kusuyordu
Sonra ben 3 gun sut ve sut urunleri tuketmedim. Yanagindaki egzema direkt gecti
Merhaba bu bahsettikleriniz alerjide mi oluyor? İki aylık bebeğim var ilk haftalarında yüzünde acayip sivilceler çıktı çok fazlaydı sonra onlar geçti yanakları egzama oldu bu arada kaka yeşildi sarıya döndü hep mukusluydu. Egzama da zamanla geçti ama kakada mukus hiç geçmedi. Üç gündür de acayip mukuslu hatta balgam gibi siyebilirim sıvık kaka yapıyor ishal sanırım ama alerjiden mi bilmçyorum. Yediklerime dikkat etmedim ishal olunca süt ürünlerini kestim ama üç gün oldu alerjidense kaka kaç günde normale döner? Bir de ishalin başladığı sabah yumurta haşlayp yemiştim Yumurtalı içeren şeyler tüketiyorum ama çok nadir direkt yumurta yerim etkisi var mıdır bilmiyorumMukuslu kaka bizde de vardi ama oyle cok gazli huzursuz degildi.iki aylikken yanaginda egzema basladi bi de surekli kusuyordu fiskirarak.
Kilo alimi cok yavas ilerliyordu.biz net olarak ek gidaya gecince anladik.yogurt ve peynir yedikten sonra fiskirarak kusuyordu.mama denedik mamadan sonra da cok kusuyordu
Sonra ben 3 gun sut ve sut urunleri tuketmedim. Yanagindaki egzema direkt gecti
Tam olarak bilemiyorum tabiki ama ilk dogdugunda bizimkinin de yuzu sivilce doluydu.o zaman cocuk doktoru sut ya da yumurta alerjisi olabilir demisti ama umursamistimmukuslu kaka tek basina bi sey ifade etmiyor diyorlar aslindaMerhaba bu bahsettikleriniz alerjide mi oluyor? İki aylık bebeğim var ilk haftalarında yüzünde acayip sivilceler çıktı çok fazlaydı sonra onlar geçti yanakları egzama oldu bu arada kaka yeşildi sarıya döndü hep mukusluydu. Egzama da zamanla geçti ama kakada mukus hiç geçmedi. Üç gündür de acayip mukuslu hatta balgam gibi siyebilirim sıvık kaka yapıyor ishal sanırım ama alerjiden mi bilmçyorum. Yediklerime dikkat etmedim ishal olunca süt ürünlerini kestim ama üç gün oldu alerjidense kaka kaç günde normale döner? Bir de ishalin başladığı sabah yumurta haşlayp yemiştim Yumurtalı içeren şeyler tüketiyorum ama çok nadir direkt yumurta yerim etkisi var mıdır bilmiyorum