Alerji(fotoğrafli)

Asya1994

Üye
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2020
523
202
23
30
Merhaba.kızımın 5 yaşı var.bugün kolunu kaşıdığını gördüm.baktığımda beyaz kabarcıklar gördüm.yalnız bir kolunda var.başka hiç bir yerinde yok.ilk defaydı böyle bir şey oluyor.böyle bir şey yaşayan var mı?

Eklentiler

• 83EB6A69-DEEC-4C79-8A12-2DD66EC8DB7E.jpeg
    93,8 KB · Görüntüleme: 114
Bir şeye alerjisi olmuş.. yediği içtiği ya da bir hayvana olabilir.. bi düşünün

Ay kıyamam yaa hemen bi doktora götürün

Ayni durumu yasadim. Ibni sinanin tarif ettigi bir mizac kavrami var. Mizac yanlis beslenmeyle asiri soguyup kurursa bedende kasinti olusuyor. Ben mesela kuruluk yapan siyah cay, kahve, kuruyemis, cikolata yersem boyle kasiniyorum. Genelde elimin ustunden bilegime dogru belli bir alan, karnimin iki yani ve diz kapagimdan alti boyle olur.

Mizac konusu ibni sina tibbina ait bir konu. Ibni sinanin ogretilerine hakim bir doktor bulursaniz cocugun beslenmesini duzenler. Kisa sureli bir perhizden sonra her seyi yiyebilir hale gelir yeniden. Hangi sehirdesiniz, bildigim doktor varsa isim verebilirim.

Yurt dışında yaşıyorum. Burada öyle doktorlar yok.sadece pehriz öneriyorlar.yedikleriyle alakalıysa pehrizle düzelir inşAllah

Merhaba, kızımda aynı durum oldu sadece dirseğe kadar iç kolunda kabarcıklar çıktı. Cildiyeci 2 tane krem vermişti düzenli kullanımda hemen geçti. Sizin kızınız suyla sabunla çok oynar mı? Ellerini yıkadığında kazağında ıslaklık olmamasına ve sabun kalıntısı kalmamasına dikkat ediyoruz. biz ona bağladık.

Tekrar fotoğrafa baktım sizin kabarcıklar kolun üst kısmında galiba. belki yediği bir şeydendir tahlil yaptırmanız daha doğru olur. Allah şifa versin

Tekrar fotoğrafa baktım sizin kabarcıklar kolun üst kısmında galiba. belki yediği bir şeydendir tahlil yaptırmanız daha doğru olur. Allah şifa versin
Çok teşekkür ederim.
Hayır dirseğe kadar olan yerde ve iç kısım.Aslında bir kaç defa elini iyi yıkamadığını fark etmiştim.tenbihledim bu konuda.bundan sonra her defasında kontrol ederim belkide ondandır

Yurt dışında yaşıyorum. Burada öyle doktorlar yok.sadece pehriz öneriyorlar.yedikleriyle alakalıysa pehrizle düzelir inşAllah
Online danismanlik veren mizac uzmanlari var. Ben de yurt disinda yasadigim donwmde eczaci fidan pesenden online yardim aldim 350 liraya. Verdigi perhizi 2 hafta uyguladim ve o zamanki sorunum olan dogum sonrasi urtiker hastaligim sadece perhizle iyilesti. Instagram hesabini bir inceleyin derim.

Teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…