Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir şeye alerjisi olmuş.. yediği içtiği ya da bir hayvana olabilir.. bi düşününMerhaba.kızımın 5 yaşı var.bugün kolunu kaşıdığını gördüm.baktığımda beyaz kabarcıklar gördüm.yalnız bir kolunda var.başka hiç bir yerinde yok.ilk defaydı böyle bir şey oluyor.böyle bir şey yaşayan var mı?
Ay kıyamam yaa hemen bi doktora götürünMerhaba.kızımın 5 yaşı var.bugün kolunu kaşıdığını gördüm.baktığımda beyaz kabarcıklar gördüm.yalnız bir kolunda var.başka hiç bir yerinde yok.ilk defaydı böyle bir şey oluyor.böyle bir şey yaşayan var mı?
Herhangi bir hayvanla temasda olmadı.yediği bir şey alerji yapsaydı eğer sadece bir kolunda olur muydu acaba? Bedeninde hiçbirşey yokBir şeye alerjisi olmuş.. yediği içtiği ya da bir hayvana olabilir.. bi düşünün
Doktorunda hiç yer yok( artık ne zaçan boş yer bulursak yazılacağızAy kıyamam yaa hemen bi doktora götürün
Dün dışarı çıarmadım bugun cıktığımızda vardı kolundakılerSoğuk alerjisi olabilir mi
Hiç şiş yok sadece küçük kabarcıklarSismis sanki biraz
Çok geçmiş olsunDoktorunda hiç yer yok( artık ne zaçan boş yer bulursak yazılacağız
Çok teşekkür ederim.Tekrar fotoğrafa baktım sizin kabarcıklar kolun üst kısmında galiba. belki yediği bir şeydendir tahlil yaptırmanız daha doğru olur. Allah şifa versin
Online danismanlik veren mizac uzmanlari var. Ben de yurt disinda yasadigim donwmde eczaci fidan pesenden online yardim aldim 350 liraya. Verdigi perhizi 2 hafta uyguladim ve o zamanki sorunum olan dogum sonrasi urtiker hastaligim sadece perhizle iyilesti. Instagram hesabini bir inceleyin derim.Yurt dışında yaşıyorum. Burada öyle doktorlar yok.sadece pehriz öneriyorlar.yedikleriyle alakalıysa pehrizle düzelir inşAllah
Teşekkür ederimOnline danismanlik veren mizac uzmanlari var. Ben de yurt disinda yasadigim donwmde eczaci fidan pesenden online yardim aldim 350 liraya. Verdigi perhizi 2 hafta uyguladim ve o zamanki sorunum olan dogum sonrasi urtiker hastaligim sadece perhizle iyilesti. Instagram hesabini bir inceleyin derim.