• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Alerji derdi

flamefire

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2018
9.823
8.498
148
Kızlar polenlerin gelmesiyle benimde alerjilerim başladı.Gözümden yaşlar akar ardı ardına hapşururum.Birde kan aldırıp değerlerime baktırdım.şekerim 104 çıktı.Normali 100 müş.Tam sınırda eğer genlerınde seker hastası olan varsa şeker yuklemesı yapalım dedi.Babamda hayır çok zararlı dedi.Bide d vıtamınım eksikmiş.Kızlar şeker yuklemesi zararlımı gercekten bilen varsa yazarsa mutşu olurum.Konuyu yanlış yere yazdıysam admincim lütfen banlama.Çünkü bu benım ıcın bi dert oldu.Bilgim yok.İnternetten araştırdımhamılelıkte seker yuklemesı zararlı dıyor.Benım hamılelık olayım yok.Engin bılgılerınıze ıhtıyacım var kızlar.Sabah randevum var.Eger ıyı bısey degılse yaptırmıcam.

Ben iki hamileliğimde de yaptırdım normalde de zaten tatlıyı seven yiyen biriyim orda da önce kan alıyorlar sonra şekerli içecek içirip tekrar kan alıyorlar.zararli olan zaten şekerin kendisi.eger hiç şeker tüketmiyorsanız yaptırmayabilirsiniz ama zaten şeker tüketen biriyseniz ekstra zararlı birsey değil.

Ben iki hamileliğimde de yaptırdım normalde de zaten tatlıyı seven yiyen biriyim orda da önce kan alıyorlar sonra şekerli içecek içirip tekrar kan alıyorlar.zararli olan zaten şekerin kendisi.eger hiç şeker tüketmiyorsanız yaptırmayabilirsiniz ama zaten şeker tüketen biriyseniz ekstra zararlı birsey değil.
Teşekkür ederim.Hamile değilim.Normali 100 müş.Benimki 104 çıktı.Babamda çok kızdı çok zararlı diye.İlaçlarını yazdırıp gelseydin dedi.

doktor olan baban değil sonuçta diyabet tespit için herkese yapıyorlar eğer bu kadar çooook zararlı bir şey olsaydı başka bir şey bulunurdu.ne zararı varmış desen etraftan öyle duydum diyecek.ayrıca teşhis konmadan şeker ilacı verileceğini mi düşünüyor?104 çok da önemli değil ancak dikkat etmen gerekiyor şu an için diyet yaptırırlar eğer bir şey çıkarsa (kilo verme amaçlı olandan değil yediklerine dikkat etmen anlamında bir liste) , ancak dikkat etmezsen genetikte varsa ilerleyen zamanlarda çıkabilir diyabet.

doktor olan baban değil sonuçta diyabet tespit için herkese yapıyorlar eğer bu kadar çooook zararlı bir şey olsaydı başka bir şey bulunurdu.ne zararı varmış desen etraftan öyle duydum diyecek.ayrıca teşhis konmadan şeker ilacı verileceğini mi düşünüyor?104 çok da önemli değil ancak dikkat etmen gerekiyor şu an için diyet yaptırırlar eğer bir şey çıkarsa (kilo verme amaçlı olandan değil yediklerine dikkat etmen anlamında bir liste) , ancak dikkat etmezsen genetikte varsa ilerleyen zamanlarda çıkabilir diyabet.
Aynen babamada dedim babacım gerekli görmüş diye.Sağlık sorunlarım olduğu için korkuyor oda.Bir ara çok zararlı fln dediler ya ondan korktu.İlk kez yuksek çıktı şekerim.Teşekkür ederım bılgılerınıze.

Ay konuyu bir an açmayacaktım saçlarım kaşınır diye bu alerjik rinit illeti bende de var :(
Sen alerji diye gittin bunnlar mi çıktı
D vitamini neredeyse herkeste eksik takilma ona gunesli gunler gelcek bol gunes al ve doktorun takviyesini de al
Şekerin sınırda
12 saatlik açlık la mi gittin doktora?
Bence yaptır. Yükleme
Insulin direncine de baktır
Korkulcak bisey yok . Gecmis olsun..

Teşekkür ederim.Hamile değilim.Normali 100 müş.Benimki 104 çıktı.Babamda çok kızdı çok zararlı diye.İlaçlarını yazdırıp gelseydin dedi.
Hangi tıbbi bilgisiyle babanız şeker yüklemesinin zararlı olduğunu savunuyor acaba?
Delinin biri kuyuya taş attı, milletin beynine işledi.
Şeker hastası olsanız ve bihaber bir yaşam sürseniz, daha mı iyiymiş?
Şuanki testlerde eskisi gibi yükleme yapılmıyor.
Bildiğiniz elmalı soda tarzı, hepimizin her gün tükettiği şekerli içeceklerden çok daha az oranda bir içecekle açlık tokluğa bakılıyor.
Eper tehlideli bir durum var ise, daha derinlemesine araştırılıyor.

Kızlar polenlerin gelmesiyle benimde alerjilerim başladı.Gözümden yaşlar akar ardı ardına hapşururum.Birde kan aldırıp değerlerime baktırdım.şekerim 104 çıktı.Normali 100 müş.Tam sınırda eğer genlerınde seker hastası olan varsa şeker yuklemesı yapalım dedi.Babamda hayır çok zararlı dedi.Bide d vıtamınım eksikmiş.Kızlar şeker yuklemesi zararlımı gercekten bilen varsa yazarsa mutşu olurum.Konuyu yanlış yere yazdıysam admincim lütfen banlama.Çünkü bu benım ıcın bi dert oldu.Bilgim yok.İnternetten araştırdımhamılelıkte seker yuklemesı zararlı dıyor.Benım hamılelık olayım yok.Engin bılgılerınıze ıhtıyacım var kızlar.Sabah randevum var.Eger ıyı bısey degılse yaptırmıcam.
Vallah siz yine iyisiniz bende alerjimde say say bitmez günese karsi alerjim var gözlerim parliyor hem sulaniyor hem de hafif kizarma gözlerimde, hemde polene alerjim var hemde tozlara karsi alerjim var kuslara da alerjim cikti bu da yeni oldu kusu mecburen baskasina vermek zorunda kaldik esimin de kusa alerjisi cikti, esimde sadece polen ve tozlara karsi alerjisi var suan sadece kedimiz var ama köpeklere veya kedilere alerjimiz yok buna cok sükür, bi esimin kuzeni de evcil kaplumbaga aldilar ona yaklastigimda gözlerim sulaniyordu hapsuruyordum fenalik geciriyordum resmen fazla duramadim, bende kisa zamanda doktora cikacagim

Hangi tıbbi bilgisiyle babanız şeker yüklemesinin zararlı olduğunu savunuyor acaba?
Delinin biri kuyuya taş attı, milletin beynine işledi.
Şeker hastası olsanız ve bihaber bir yaşam sürseniz, daha mı iyiymiş?
Şuanki testlerde eskisi gibi yükleme yapılmıyor.
Bildiğiniz elmalı soda tarzı, hepimizin her gün tükettiği şekerli içeceklerden çok daha az oranda bir içecekle açlık tokluğa bakılıyor.
Eper tehlideli bir durum var ise, daha derinlemesine araştırılıyor.
104 cıktı normalı 100 mus dıger ay bıdaha baktır dedi.Doktor evet şeker yuklemesınden hastalarımız korkuo ama 1 ay sonra tekrar baktır dedi.

Ay konuyu bir an açmayacaktım saçlarım kaşınır diye bu alerjik rinit illeti bende de var :KK43:
Sen alerji diye gittin bunnlar mi çıktı
D vitamini neredeyse herkeste eksik takilma ona gunesli gunler gelcek bol gunes al ve doktorun takviyesini de al
Şekerin sınırda
12 saatlik açlık la mi gittin doktora?
Bence yaptır. Yükleme
Insulin direncine de baktır
Korkulcak bisey yok . Gecmis olsun..
Tesekkur ederım.Gelsin güneşli günnler artık.

Back