- Konu Sahibi tedirginkz
Alerji bilekligini nereden temin edebilirim arkadaslar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne işe yarıyorAlerji bilekligini nereden temin edebilirim arkadaslar
oww... iyiymiş ... alerji testi yaptırmam lazım ahh aklıma geldi!Kızlar alerjiniz olduğu şeyin bilekligi oluyor slikondan vs. Benim penesillin alerjim var ve çok ölümcül birşey bilinmesi lazim bileğinde takılı olması lazim. Hamilelerde içinde var ama internetten bulamadim
Ne alerjisi canm geçmiş olsunoww... iyiymiş ... alerji testi yaptırmam lazım ahh aklıma geldi!
birşeylere var ama ben bilmiyorum, 2 senedir bugun yarın derken yaptırmadımNe alerjisi canm geçmiş olsun
Ne ki neye tepki veriyor vucudunmbirşeylere var ama ben bilmiyorum, 2 senedir bugun yarın derken yaptırmadım![]()
:)) senede bir sürü bileklik takarsin canmbenim alerjimin olduğu maddeleri yazmak için bileklik değil ferman bile yetmez![]()
Guldurdun beni canm haklisin gerçekten :))sen bilekligi takacaksın da acaba saglık çalışanları, doktorlar bunu fark edecek mi? verirler penisilini ölür gidersin yine de durduk yere.
Ben internetten satın aldım. t-bileklik.com sitesindenAlerji bilekligini nereden temin edebilirim arkadaslar