- Konu Sahibi bLackchocolete
-
Ben bugün öğrendim ki alerji hastasıyım. gerekli test yapıldı. ilerlemediği için kurtuluş yolum varmış. Aşı olmam gerekiyormuş ama 3 sene anne olmam yasakmış Aranızda aşıyla tedavi olup olumlu sonuç alan var mı?
geçmiş olsun canım neye alerjin çıktı merak ettim. Birde doktorun kim söyler misin. Aşı tedavisi çok başka birşey genelde bazı doktorlar birçok şeye alerjisi olan insanlara aşı öneriyorlar ama doğru birşey değill. bende aşı tedavisi oluyorum dil altı damla aşı evde kendim damlatıyorum, seninki nasıl
benim de dil altı damla canım. doktorun adı şimdi aklıma gelmiyor ama özel hastaneye gitmiştim. bana aşıyı alabileceğim yerin numarasını verdi. aradım siparişten 2 ay sonra aşı geliyormuş. fiyatı da yüksek geldi bana. sen de aynı şekilde mi alıyorsun?
benim ağaç karışımı ve toza alerjim çıktı. astıma çevirmediği için tedaviyle düzelebilirmişim. sen de neye karşı alerji var?
merhaba gbykt, geçen ay hububat alerjisi olduğumu öğrendik alerji ilacı kullanıyorum ama hala bir sonuç alamadım. öksürük, burun tıkanıklığı vs. devam ediyor. doktordan yeterli bilgi alamamıştım o donem. Hububat polenine mi alerji var demek bu yoksa hububat tükettiğimizde de (ekmek, müsli v.) alerji tetikleniyor mu acaba? Teşekkürler şimdiden
Benimde hububat ve ot polenlerine ve ev tozu akarlarına alerjim var. Bu ay aşı tedavisine başladım, aşı karnesi açıldı ilk 6 aylık evrede haftada bir koldan aşı vurduracağım. Sonra yeniden test yapılacak ve devam aşısı olacağım o da ayda 1 olacakmış ve tedavi 2-3 yıl kadar devam edecek...
İlk aşımı vurdukduktan sonra ilk gözlemlediğim burun akıntılarım geçti ve daha rahat nefes almaya başladım..
Aşı ücretine gelince ücret 149 tl. Önce elden ödüyosunuz, sonra yeni tarihli reçete, ilaç barkodu, test sonucu ve hastaneden alacağınız rapor ile ilacı temin ettiğiniz firmaya gidiyorsunuz. Ve paranız sgk tarafından geri ödeniyor.
merhaba gbykt, geçen ay hububat alerjisi olduğumu öğrendik alerji ilacı kullanıyorum ama hala bir sonuç alamadım. öksürük, burun tıkanıklığı vs. devam ediyor. doktordan yeterli bilgi alamamıştım o donem. Hububat polenine mi alerji var demek bu yoksa hububat tükettiğimizde de (ekmek, müsli v.) alerji tetikleniyor mu acaba? Teşekkürler şimdiden
alerji için immünoloji/alerji bölümü olarak randevu bulamıyorum göğüs hastalıkları ya da kulak burun boğaz bölümlerinden mi randevu almam gerekir
evet canım göğüs hastalıkları olarak alabilirsin. kendi doktorumdan biliyorum.
teşekkür ederim:)
geçmiş olsun canım neye alerjin çıktı merak ettim. Birde doktorun kim söyler misin. Aşı tedavisi çok başka birşey genelde bazı doktorlar birçok şeye alerjisi olan insanlara aşı öneriyorlar ama doğru birşey değill. bende aşı tedavisi oluyorum dil altı damla aşı evde kendim damlatıyorum, seninki nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?