- 13 Ocak 2017
- 1.410
- 1.282
- 34
- Konu Sahibi aryalorinn
lr nin çatlak kremini kullanıp fayda gören var mı ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Birebir müşteri memnuniyetlerimiz var bende lr yapiyorum ama bilmeden karalamayın lütfenKullandım geçen sene. Benim çatlaklar beyaz o yüzden bi etki etmedi. Paylaştıkları fotolar fotoshop ile düzeltme. Kırmızı çatlaklara bi etkisi var mi bilmiyorum. Lr nin diğer ürünlerinden bazıları iyi olabilir ama çatlaklar için hayır.
Neyini bilmeden karamayayım. Kullandım yazdım görmediniz mi biliyorum işe yaramadığını beyaz çatlaklarım için. Ondan söylüyorum. Beyaz çatlaklar hiç bir kremle geçmez bunu dermotolog olan doktorum söyledi siz satıcılara mı inanıcaz yoksa doktorlar ve kendi deneyimlerimize mi? Yeni oluşan çatlaklara iyi geliyor olabilir müşterileriniz bundan memnun olabilir bu beni ilgilendirmiyor yazdığım gibi ben beyaz çatlaklar için yazdım.Birebir
Birebir müşteri memnuniyetlerimiz var bende lr yapiyorum ama bilmeden karalamayın lütfen
İlk alinti yaptigim mesejinizi iyi okuyunNeyini bilmeden karamayayım. Kullandım yazdım görmediniz mi biliyorum işe yaramadığını beyaz çatlaklarım için. Ondan söylüyorum. Beyaz çatlaklar hiç bir kremle geçmez bunu dermotolog olan doktorum söyledi siz satıcılara mı inanıcaz yoksa doktorlar ve kendi deneyimlerimize mi? Yeni oluşan çatlaklara iyi geliyor olabilir müşterileriniz bundan memnun olabilir bu beni ilgilendirmiyor yazdığım gibi ben beyaz çatlaklar için yazdım.