Çatlaklar Aleo vera

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri
Kullandım geçen sene. Benim çatlaklar beyaz o yüzden bi etki etmedi. Paylaştıkları fotolar fotoshop ile düzeltme. Kırmızı çatlaklara bi etkisi var mi bilmiyorum. Lr nin diğer ürünlerinden bazıları iyi olabilir ama çatlaklar için hayır.

Birebir
Kullandım geçen sene. Benim çatlaklar beyaz o yüzden bi etki etmedi. Paylaştıkları fotolar fotoshop ile düzeltme. Kırmızı çatlaklara bi etkisi var mi bilmiyorum. Lr nin diğer ürünlerinden bazıları iyi olabilir ama çatlaklar için hayır.
Birebir müşteri memnuniyetlerimiz var bende lr yapiyorum ama bilmeden karalamayın lütfen

Birebir

Birebir müşteri memnuniyetlerimiz var bende lr yapiyorum ama bilmeden karalamayın lütfen
Neyini bilmeden karamayayım. Kullandım yazdım görmediniz mi biliyorum işe yaramadığını beyaz çatlaklarım için. Ondan söylüyorum. Beyaz çatlaklar hiç bir kremle geçmez bunu dermotolog olan doktorum söyledi siz satıcılara mı inanıcaz yoksa doktorlar ve kendi deneyimlerimize mi? Yeni oluşan çatlaklara iyi geliyor olabilir müşterileriniz bundan memnun olabilir bu beni ilgilendirmiyor yazdığım gibi ben beyaz çatlaklar için yazdım.

Neyini bilmeden karamayayım. Kullandım yazdım görmediniz mi biliyorum işe yaramadığını beyaz çatlaklarım için. Ondan söylüyorum. Beyaz çatlaklar hiç bir kremle geçmez bunu dermotolog olan doktorum söyledi siz satıcılara mı inanıcaz yoksa doktorlar ve kendi deneyimlerimize mi? Yeni oluşan çatlaklara iyi geliyor olabilir müşterileriniz bundan memnun olabilir bu beni ilgilendirmiyor yazdığım gibi ben beyaz çatlaklar için yazdım.
İlk alinti yaptigim mesejinizi iyi okuyun
Fotoshop diyorsunuz bende size karalamayin diyorum

Simdide yeni çatlaklara iyi gelebilir diyorsunuz

Ne dediginizi kendiniz bilmiyorsunuz

Yeni oluşan çatlaklarda yani kırmızı çatlaklara iyi gelebilir yazdım neden çarpıtıyorsun laflarımı. Yada sen daha iki çatlağın hangi evrede olduğunu bilmeden mal satıyorsun.Bidaha söylüyorum beyaz çatlaklarda işe yaramıyor. Oldu mu Türkçe anlayışın ne kadar bilmiyorum ikisini ayırt etmen gerekiyor çatlaklar ikiye ayrılıyor beyaz ve kırmızı oldu mu bak bida oku . bidaha bidaha anlayabildinmi. Ayrıca evet fotoshop ile düzeltme fotolarınız var bunlar fraksiyonel lazer gibi tedavilerden alınıp üzerine yazı yazdığınız fotolar. Hiç bir deliliniz çalışmanız yayımladığınız akademik bi bulgu yok beyaz çatlaklarla ilgili.burda doktor ağzından konuşuyorum hala kendinizi haklı çıkarmaya çalışıyosunuz. Kusura bakmayın ama umut tacirisiniz emin olmadan sattığınız ve işe yaramadığını belirten müşterilere geri ödeme yapmadığınız için haram ile beslenen tüccarlarsınız. Ben hakkımı helal etmiyorum

X