alem fm matrax dinleyiciler kulubü=)

bende dinliyorumm yazdan berii hiç kaçırmam kemalpaşalı çoban geçenlerde bağlanmıştı yine

2004 2005 yıllarında çok dnlerdim sonra 2007 senesinde dinlemeye tekrar devam ettim. ayten teyzenin zeki tarafından ilk keşfedilişini bilirim ama artık evlendim dinleyemiorum malesef vakti çok geç saatlerde oluyor

ben 7 yıldır dinliyorum...zaten matraxta 10 yaşında ben onla büyüdüm gibi gibi...zeki mükemmel bi adam tabi ama onun inadına hep yatağımda dinliyorum programı...o yataktan çık o yataktan çık dedikçe ben banane çıkmıcam çıkmıcam diyorum kendi kendime hehe :):):)

her sözümüz dudaklarda gülüş oldu dönmek ihtimali yok artık o gülüşler düş oldu=)ZKC

İster Sigara İçerim;İster Puro...Ama Kimseye Hiç Kimseye 'ATEŞİNİZİ ALABİLİR MİYİM' Demem Diyemem ! ZKC

Bnde bekarken dinlerdim arada
şimdide dekelirse dinliyorum..uyumazsam falan
eğlenceli bi proğram gerçekten

ben dinlemiyorum ama bi ara abim çok dinliyordu.
hatta 1 keresinde çalıştığı yere gitmiştik. alem fm önünde küçük tüpte yumurta kırdık yedik.
neden gittik falan hatırlamıyorum herhalde öyle bişeyler demişti..
bilen bilir belki bizi genelde guduset ile tanıyorlardı iguanamız vardı :86::86::86::86:

6-7 yıldır falan dinliyorum bende zekiyi acayip bağımlılık yapıyo

Çoktan beri dinlemesemde bende ZKC'ciyimmm Hele o Tatlımmm diyişi yok muuu

Dimyat'a pirince giderken,eldeki bulgurun yanı sıra tüm kuru gıdayı gözden çıkarabilenlerin radyo programı.........MATRAXXX
Bulup bulabileceğiniz en lülü en lülürük radyo programı..........MATRAXXX
Evereste ikamet eden radyo programı............MATRAXXX
Kendini bulunmaz hint kumaşı sanan ve pardon ama zaten bulunmaz hint kumaşı olan radyo programı..........MATRAXXX
MATRAX DİNLEMEDEN YAŞANMAZ GUDULAR....CUT.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…