selam kızlar alem fm de haftaiçi hergün 22.30-02.00 saatleri arasında zeki kayahan coşkun'u büyük bir zewkle dinliyenlerdenim.zekinin kulağımıza pöykürdüğü o sağır edici sesini dinlemek nekadar zewkse artıkama dinlediğiniz ilk 30 sn içerisinde bağımlılık yaptığı kesin=) 4 senedir dinliyorum.ewet kızlar yatakta dinlemenin yasak olduğu matraxı,zekinin şu yataktan kalk,şu yataktan kalk diye bağırarak başımıza balyoz etkisi yapan o sese dayanamayıp sıcak yataklarını terkeden herkesi sohbete bekliyorummm:92::92:
tatlım kelimesi ondan baska çıkıyor :82: seviyorum abi zekiyi
zeki topiğe gelsinnnn
bende hep dinlerdim son aylrda dinleyemedim de ayten teyze baglanıyomu hala bilen varmı
bende dinliyorm ara sıra,ayten teyzeye bayılıyorum yaahani bi arada eyüp vardı çoban bursalı dinleyen vardır mutlaka ama ona hiç denk gelemiyorum noldu ona bilen var mı artık bağlanmıyo heralde yoksa ben mi denk gelmiyorum:26:
ayten teyzenin facebook adresine arkadaslık gonderdım çok fazla arkadaşı olduğu için isteğim gitmedibence ayten teyzeyi kk ya çağıralım tam ona göre
ewet ayten teyzeye bayılıorum yaa zekiiiiiiiiii diyor ya kopuyorumo çobana ben bikere rasgeldim canım
evet yaa çok iyi olur bir derdim bölümüne el atsın
ben o çocuğuda çok seviyodum çok komikti yaa yazındı heralde çok sık bağlanıyodu ama sora hiç rastlayamadım bağlansa keşke yeniden:97:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?