alem fm matrax dinleyiciler kulubü=)

denge067

a$ığım a$ıkkk..!<3<3<3
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2010
232
1
46
34
Zonguldak
selam kızlar alem fm de haftaiçi hergün 22.30-02.00 saatleri arasında zeki kayahan coşkun'u büyük bir zewkle dinliyenlerdenim.zekinin kulağımıza pöykürdüğü o sağır edici sesini dinlemek nekadar zewkse artık:41::60: ama dinlediğiniz ilk 30 sn içerisinde bağımlılık yaptığı kesin=) 4 senedir dinliyorum.ewet kızlar yatakta dinlemenin yasak olduğu matraxı,zekinin şu yataktan kalk,şu yataktan kalk diye bağırarak başımıza balyoz etkisi yapan o sese dayanamayıp sıcak yataklarını terkeden herkesi sohbete bekliyorummm:92::92:

selam kızlar alem fm de haftaiçi hergün 22.30-02.00 saatleri arasında zeki kayahan coşkun'u büyük bir zewkle dinliyenlerdenim.zekinin kulağımıza pöykürdüğü o sağır edici sesini dinlemek nekadar zewkse artık:41::60: ama dinlediğiniz ilk 30 sn içerisinde bağımlılık yaptığı kesin=) 4 senedir dinliyorum.ewet kızlar yatakta dinlemenin yasak olduğu matraxı,zekinin şu yataktan kalk,şu yataktan kalk diye bağırarak başımıza balyoz etkisi yapan o sese dayanamayıp sıcak yataklarını terkeden herkesi sohbete bekliyorummm:92::92:

bende çok dinlerdim zekiyi :1: ama işe başlayınca malesef dinlemek mümkün olmuyor :59: 23,00 - 24,00 gibi yatmış olduğum için vakit bulamıyorum.. :)

Son düzenleme:
5 sene önce bekarken dinlerdim zekiyi evlenince mümkün olmadı çok tatlı ama yaa hele insanlarla dalga geçmesine hastayım bi teyze bağlanıyodu arada bide bir adam haftada bikaç kez kesin bağlanıyorlardı bide topluyodu milleti meydanlara gece gece sucuk ekmek partisi yaptırıyodu:52:

geceleri inatla bukez erken uyucam zeki seni dinlemicem diyorum ama her defasında zekinin iyi geceler tatlım demesiyle kendime geliyorum:60::60:

bende dinliyorm ara sıra,ayten teyzeye bayılıyorum yaa:9::9:hani bi arada eyüp vardı çoban bursalı dinleyen vardır mutlaka ama ona hiç denk gelemiyorum noldu ona bilen var mı artık bağlanmıyo heralde yoksa ben mi denk gelmiyorum:26:

ayten teyze ve kızıyla ilgili maceraları:)
bende üni deyken çok dinlerdim
çok geç olduğundan dinleyemiyorum artık

bende dinliyorm ara sıra,ayten teyzeye bayılıyorum yaa:9::9:hani bi arada eyüp vardı çoban bursalı dinleyen vardır mutlaka ama ona hiç denk gelemiyorum noldu ona bilen var mı artık bağlanmıyo heralde yoksa ben mi denk gelmiyorum:26:

ewet ayten teyzeye bayılıorum yaa zekiiiiiiiiii diyor ya kopuyorum:1: o çobana ben bikere rasgeldim canım

bende arada dinliyorum gece oraya buraya yolluyo ya arayanları o çok hoş oluyor ayten ablaya bende bayılıyorum :9:

ayten teyzenin facebook adresine arkadaslık gonderdım çok fazla arkadaşı olduğu için isteğim gitmedi:1::1::1: bence ayten teyzeyi kk ya çağıralım tam ona göre :1:

Back