Aldoctone

melishhe

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2008
939
1
0
35
İzmir
doktor diane 35 kullanıyordum suan bunu da yazdı bi acıklama yapmadı..

bu ilacı kullanan yarar yada zarar tecrubelerinizi ogrenebilir mym?

aldactone (spirolactone etken maddesi)
diüretik bir ilaçtır ,hirsutizmdede kullanılan oldukça etkili bir ilaç aynı zamanda
diüretikler içerisinde en zararsızı diyebiliriz bu ilaca
yanlız her ay kanda potasyum seviyesine baktırmak gerekiyor bu ilacı kullanırken
potasyum tutucu bir ilaç
hirsutizmdeki etkiside testesteronu baskılıyor ,biliyorsunuz kılları uyaran bir hormon testesteron ,kılların geç ve daha ince çıktığı söyleniyor

bende merak ediyorum kullananların yorumlarını
bende adet düzensizliği yaptı bıraktım 1 ayda

tek başına kullanıldığında adet düzensizliği yapabiliyor
diana 35 yada yasminle kombine şeklinde öneriliyor daha çok
(doktor kontrolünde olarak tabi)

diane 35 bende ters etkiler yaptı , prolaktini çıkardı o yüzden doktor vermedi , dostinex ve aldactone verdi ama sadece dostinexi kullanıyorum ben

suana kadar diane 35 kullandım temmuzdan bu yane. adet günnmde bi degişiklik yapmadı 28 günde bir oluyorum. gecen hafta doktor ek olarak bunu yazdı.5 gündür kullanıyorum iste.. sadece ek yazıyorum bunuda kullan dedi baska birsey demedi bana..
o yuzde n nedir ne degildir bilmiyorum... etki mi eder zarar mı eder...

sanırım doktorunuz hormonal sebepli şikayetiniz için verdi
diana ve aldactone hirsutizm tedavisinde önerilen kombine ilaçlardır
aldactonenin tabiki olumlu etkisi var diananında öyle
değişikliği kendinizde ilerleyen aylarda göreceksiniz muhtemelen
spirolactoneyi topikal olarakta erkekler dhtyi baskılamak için kullanıyorlar
yani spirolactone vücüt kıllarında azalmaya sebep olurken erkek tipi kellikte görülen saçlı deridede dht hormonunu baskılayarak kelliği önlüyor
kafanız karışmasın sakın,dht vücut kıllarında artış gösterirken ,saçlı deride saç folüküllerine zarar veren öldüren hormondur ,yani tezat çalışıyor ..
kadınlar için çok başarılı bulunmuş bir ilaçtır aldactone bu yönde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…